Klubben Garage i Kolingsborgs källare byter skepnad varje vecka. En gång i månaden är det XL då hela huset öppnas upp med teman och däremellan är det de nedre delarna som är dedikerade till berlinska stämningar. Blackligt styrs upp av Pjotr, Staffan Lindberg och Robert Fux, The Meatmarket av Wiktor Sjövall och Alexi Carpentieri.
Och så nu på lördag är det Area 11-13 där hus-musikens gudinna Pamela Leal Viñals får sina hang arounds att gå i taket.
– På Area 11-13 är fokus på House (tech/progressive) med mycket tung bas och rytmer: nya och även äldre beats som jag samlat på mig genom åren, säger Pamela till QX
– Det som Area 11-13 också bjuder på är gästspelen i form av olika performance som genomförs tillsammans med mig. Förra gången hade jag slagverkaren NevaDeelay vid min sida. Denna lördag har jag legendariska danscompagniet P*fect , kända för sin unika danstil Vogue, på plats.
P*fect är det enda danscompaniet i Sverige som har den unika dansstilen berättar Pamela och de har bland annat dansat bakom Lady GaGa och Hanna Lindblad.
Smörj kråset innan på något av gayhaken, anländ innan midnatt om ni har skral kassa (fri entré alltså) och se till att ni si så där 23.
Och framförallt: Det är mörkt ute så dansa bort D-vitaminbristen!