Vi har skrivit om en par deltagare förut och nu tipsar vi om en ny deltagare som letar efter någon att dejta i TV3:s Kontaktannonsen.
Varför är du med i Kontaktannonsen?
– Jag blev uppringd av produktionsbolaget efter att en vän tipsat om mig. Först tänkte jag ”oh no”, men sedan ”fasen kan ju vara rätt skoj ändå”. Jag ser det som ett nytt och roligt sätt att träffa en kille. Efter 25 år som singel känner jag mig redo för ett förhållande med någon skön snubbe.
Varför ska man höra av sig till dig?
– Om du känner dig klar med singellivet och vill träffa en snäll och levnadsglad kille så ska du höra av dig till mig. Gillar du äventyr och massage är jag också rätt kille för dig…
Vad har du för intressen?
– Jag gillar att vara spontan och hitta på roliga och annorlunda saker. Jag tycker om att resa och vill leva ett aktivt liv där det händer saker hela tiden – en partypingla som alltid är på språng har en kompis beskrivit mig (skrattar).
Jag har många vänner som jag älskar att umgås med. Dessutom fyller sport och träning en stor del av mitt liv.
Vad är ett big no-no när det gäller dejting?
– Du ska inte ha skor med kardborrband och vara självupptagen. Att gå på bio är ingen hit heller.
Vad gör du helst på en första dejt?
– Oftast blir det en öl eller fika. Det är ett bra sätt att lära känna någon men rätt trist ändå. Jag hittar gärna på något och det kan vara allt från att man gör någon sportaktivitet tillsammans, kör en picknick eller går på Gröna Lund.
Vilka egenskaper ska din kille ha?
– Han ska vara grabbig, snäll, ödmjuk. Vara spontan och vilja hitta på galenskaper tillsammans med mig. Han ska ha ett mål med livet och ha en sund livsstill med kost och träning utan att det blir extremt.
Vilken känd killes kontaktannons skulle du svara på?
Joe Manganiello, för kroppen, eller Jake Gyllenhaal.