Gayklubben HUMP på F12s utomhusterrass skulle man kunna tro var helt tom i dessa lågtryckens tider. Men Icke sa Nicke! Det är full fart berättar Miss Inga inför kvällens övningar!
Och ikväll är det inte vilken kväll som helst. Gayvärldens nya favoritband Happy Hoes, bestående av ”tanterna” Dominka, La Camilla och just Miss Inga står på scen för att berätta att det är de som styr världen!
DJ är i början av kvällen Daniel Olsson som när nattens mörker får oss att bli pirrigare än spigg tas över av Marcus Ullmarker som spelar TechHouse!
Missa inte att Inga och Marcus har lördagsklubb på Berns terrass under sommaren! Frisk luft är ett bra tillskott för de som vill festa ofta och länge!




Onsdag betyder även att Katja och Gunn har After Work på Stallmästargården. Bara det att man från deras ställe har utsikt över Brunnsviken (med kikare kan man kanske se några nakenbandade gays) och kronprinsessan to be Estelles hem borde få en och annan hbt:are att lockas ut till Solna-gränsen!
Blir det hagel så finns sköna lokaler inomhus där festen fortsätter inpå nattakröken. För er som är nya i stan -ta buss 2 till ändstation Norrtull, gå över väggbyggena och snart är ni i en drömvärld!


Onsdag innebär även att Kolingsborg har sina lokaler öppna. Sommartid = två våningar. Ikväll spelar Bitches be Crazy och klubben öppnar 23 och man går in via det som är rökrutan på fredagar och lördagar. Gratis entré.
Ni som saknar att fläka ut er på gaybeachen kan faktiskt fixa behovet av att strutta omkring i bara mässingen på SLM! Onsdagsöppet 19-23.



Så finns ju såklart alla sköna barer i stan öppna på onsdagar: Roxy, SideTrack, Göken, Urban Deli, Torget och Mälarpaviljongen som, nota bene, inte bara har pråmar utan även romantiskt lusthus och värmeslingor!
För även om det varit lite si och så med den här sommaren så är det faktiskt nästan sant s som Zarah sjöng att Stockholm är städernas (sommar, red. anm)stad.