Tala om satsning! I snart sagt varje hörn av årets Pride bubblar det i år. Idag släpper Pride att San Francisco-baserade Maragret Cho kommer till showen den 2 augusti.
Har ni aldrig hört eller sett Margaret? Snälla kasta er på Amazon.com för att leta upp hennes videos, klicka maniskt in på hennes hemsida för att lära er allt om hur StandUp Comedy skall levereras för en hungrig hbtq-publik.
Margaret Cho kommer till Stockholm för första gången och tar med sin senaste show ”Mother”. Tveklöst kommer det bli vulgära skämt om olika erfarenheterna av att vara koreansk-amerikanska, älska och bli älskad av gaypubliken och om vi har tur så kommer de två klassikerna – som extranummer kanske? – där tvättandet av vaginor och reaktionerna från mamma Cho när hon börjar bläddra i en bögporrtidning fått gaypubliken att flabba lös helt utan kontroll.

Nour, Moa och Shanti är med på Pride Comedy

Förutom Cho levereras stand-up av de svenska komikerna Moa Svan, Nour El-Refai och Shanti Rydwall-Menon som bland annat kommer att porträttera Laleh, Maria Montazami och kungafamiljen.
”Klassiskt stand-up blandas med karaktärer där det kommer att bjudas på en explosiv extas i humor”, sammanfattar Pride den kväll av skoj som går under namnet Pride Comedy! På Stadsteaterns stora scen fredag 3 augusti.
Pride tipsar om att förra årets Pride Comedy-kväll sålde slut så se till att skaffa biljett, á 100 kronor, i god tid via Prides biljettkontor i Kulturhuset! Cho dagen innan lär på samma sätt sälja slut snabbt så boka i tid. Cho ingår i vecko- eller dagpass-priset.