Just nu väller det in amerikanska flator till Stockholm. Olivia Travel gör sin första lesbiska kryssning på Östersjön. Start i Stockholm på torsdag och så ut tillhavs och åter till Stockholm den 27 juni.
Nära 400 kvinnor har kommit lite tidigare för att avnjuta stan och gissa att vi är glada över att de kom nu och inte i samband med Stockholm Maraton!
Totalt är det 600 flator som lägger ut på torsdagen och njuter av Tallinn, Helsingfors och Sankt Petersburg.
De flesta bor på Sheraton som flaggar strålande vackert i regnbågens färger. Ett ganska hett tips är att många av dem kommer trängas kring Nytorget och Roxy/Urban Deli. Ett stort gäng lär hänga på Mälarpaviljongen för att njuta i solen!
Då alla är begåvande med QX GayMap kommer säkert många att hitta till smultronställen som Torget och Göken och de som bor i Bistro Sjöstad (jo jag har redan sett dem handla i Konsum) och de mest partystinna kommer hänga på kvällen klubbar!
På Kolingsborg t.ex är det i två plan Sthlm Night Fever där Mathias Lundström spelar i Panorama medan Emil Hellman sköter The Ba(s)sment.
Vill de hänga utomhus kommer de ta sig förbi HUMP där det ikväll blir ”ett galet Miami loca-race party”. Starka UV-ljus och galet bra musik berättas det. Budskapet är ”come classy leave trashy” och Grace Jones skall vara med – fattar inte helt, men det verkar röra sig om något klädmärke. Miss Inga kommer i alla fall trilla runt i rullskridskor, hur nu det fungerar på en klubb som till 90% består av trappor!
Ta sista chansen att fira i stan innan Midsommarhelgen slår till! Och visa de amerikanska brudarna hur en homogayfest går till i nordliga Norden. Glöm bara inte, om ni får hem nån av dem, att kaffet skall vara decaffinated, annars börjar de vibrera lite för mycket.
För killar – av alla kön – är det dessutom et hett tips at ta sig till Wollmar Yxkullsgatan där såväl Side Track som SLM har fullt sommarös ikväll!

Se Olivia Travels film om Stockholm