Ikväll lär det bli röj i hela landet när (?) Sverige slår England i EM i Fotboll. Inte minst i Luleå där matchen visas på storbild i Prideparken! För alla andra som vill se EM-matchen på stan med polare är det en klok idé att ta med sina surftelefoner och läsplattor om gaykrogarna inte har TVn igång.
Men för en annan del av gayvärlden är detta med fotboll inte det viktigaste på jorden. Medan de unga med Circuit-drömmar tar sig till Stadion där det fredag och lördag är Summerburst med röj-house, så hamnar de lite gaypop-inriktade på Paradise ikväll!
Summerburst är förresten en fantastisk företeelse! Efter succé i Göteborg och 13000 biljetter sålda förra året i Stockholm är det nu 25 000 som kommer dansa som vore det värsta bögfesten i Miami. Vem vet! Kanske kommer vi få tillbaks de stora housfesterna för gaypubliken igen? Och då måhända med något mindre brökig house… Vilken festfixare tar tag i den biffen?
Fredag den 15 juni innebär att Mälarpaviljongens sommarklubbar får premiär. Before är fredagsklubben där det ikväll är Pamela som ser till att pråmarna sköngungar. Pamela tar sig sedan vidare till Paradise där hon sköter The Ba(s)sment! Dansa!
På lördag är det Boyz & Boyz med makalösa Andreas som är värd medan Wiktor Sjöwall spelar plumsig house. Kolla Andreas blogg Daskadasenibordet för mer info om alla som sker och lottas ut.






Nu är det ju inte ”bara” Pamela som spelar på Paradise! Stora golvet sköts av heta gaypop/disco/schlager (dvs melodifestival) DJn Andreas Graveleij! Och i Panoramabaren spelar sköna Anders Sewerinson! Lär bli en och annan gay på det stället i natt! Och en och annan turist dessutom! Passa förresten på att festa nu. Midsommarafton har Paradise nubbe-paus.



På lördag är det Wide Open för alla som vill se! På Berns alltså, med Marcus Ullmarker och Miss Inga på terrassen. Ganska så Wide Open lär det även vara på videoklubben Basement som numera har temafester en masse. Kalsongparty är det denna lördag och det är öppet till 08 så ni hinner gå hem och byta fillingar efter en het dansnatt på stan.
För tjejerna är det såklart Moxy som gäller. Även här stjärnan Pamela med hennes lika braiga spelarkollega Inca och garanterat ett sommargalet entrourage av brudar. Förköp fixar man på Roxy (samtidigt som man äter en god middag eller tar en bira) eller Hallongrottan.
Och hörrni! Så här är det! SLICK fyller 10 år! Vet ni vad det betyder? Jo att det blir ett tokfestande på Asynja och Daniel och alla de som följt med i deras resa sedan 2002 (var klubbens gäster ens födda för så länge sedan?). För att öka stämningen ser kvällens uppställning ut enligt följande: Hard Ton, Jessie Evans, Dj Deadswan, Dj Patti & Dj Kim Ann Foxman!
Deadswan älskar vi extra eftersom han tagit sig till Stockholm ända från Oslo för att lära oss något mycket specifikt!
På läderklubben SLM pågår det ett intensivt arbete inför en av dess årliga höjdpunkter. Det kokas ägg, läggs in sill och det dras in en herrans massa björkris så att den mixade festen nästkommande lördag blir den rödskimrande smisksuccé vi alla kräver! Med bar fredag och Dj Micke lördag hålls den nya snygga lokalen vibrerande även denna helg.
Jessica Folcker heter hon, Electric framför hon och SaturGay är arenan där hon får oss att vråla som om Melodifestivalen aldrig tagit slut! En natt som hålls till ära av Stockholms kanske största gayikon: Leila K. Tobbe spelar i Heaven, JJ och Bernhard på stora golvet, Edward af Sillén i Panoramabaren och Micke Hi sköter källaren. Ett himla springande mellan dansgolvet lär det bli.
Stans andra gaynattklubb, StarGayDisco, har Danny på scen. Flickornas och bögarnas favorit som numera inte alls är småbitter på Loreen. Natten och sommaren till ära har StarGayDisco dessutom öppet till 05 och gissa om att det kommer finnas många heta gaykillar av alla kön och praktiker på plats! Och gissa att Hollister-butiken haft täta besök av klubbens gäster! Klubbfixaren Navid har förresten ställt några hårda frågor till Danny på sin blogg. Vi får bland annat veta vilken skostorlek han har!
Och lyssna nu noga. Det är sommar. Och var avnjuts en sommarsöndag bäst? Svaret är enkelt. På Babsans egen jolle Patricia! Öppet från 18 och stänger vid 03. Sedan skall man hem och sova för att orka jobba på måndag.
Så vet ni ju. Annars får ni veta det nu. Även Side Track, Göken och Torget är ställen ditt gaysen går för att äta eller ta sig ett glas Coca Cola. Och nu är det sommar och de vanliga fejjorna är uppblandade med turister. Bara det!