På självaste nationaldagen, då inte ett öga är torrt, tar Kolingsborg fasta på det faktum att sommaren i city fylls av festsugna turister och sommarslappa stockholmare.
Onsdagsklubben Sthlm Night Fever öppnar därmed upp Panoramabaren med utsikt över Gamla stan, så att klubben får två dansgolv. Att Panoramabaren har utsikt mot den plats där Mälaren förhindras att beblandas med Östersjön kan måhända anses lite futtigt ur stockholmska mått mätt. Men! Jag har personligen bevittnat hur amerikanska turister hänfört utropat att man just från denna del av Kolingsborg faktiskt kan se den gamla delen av stan. Så klokt gjort nu i turisttider.
Med premiär på det som en gång i tiden var Svenska flaggans dag och numera uppgraderats likt en flygbiljett till nationaldag, spelar Bitches Be Crazy, dvs Linus Thornéus och Bianca Correa i denna omtalade bar. I källaren är det JJ Stockholm som ser till att de mer house-sugna får ta sina danssteg!
– Under juni har vi namn som Andrés Esteche, Fagmaster Blix, Mathias Lundström, Emil Hellman, Karl Batterbee och Bernhard bakom DJ båset, berättarErik Engebretsen från Kolingsborg.
Som ni säkert redan förstått är det mello, sommar-goodies och disco i Panorama och high energy och vocal house på The Ba(s)sment-golvet.