Dragdrottningen Miss Inga och Tech House Dj Marcus Ullmarker som ligger bakom klubbarna “I tvåan Med Miss Inga” , Glory hole och Hump på F12 tar nu över hela Berns-terrassen son inför smygpremiären på onsdag beskrivs som ”sexigt omgjord”.
– Från det att Berns nöjes/nattklubbschef snygg-Martin Kling frågade om vi kunde göra något kul med det lilla rummet på Berns 2.35:1 för ett och ett halvt år har det rullat på, berättar Miss Inga och förklarar att sommarklubben är ett resultat av att Berns vill ha ett längre samarbete med de två gayprofilerna.
Miss Inga konstaterar att ambitionen från Berns och dess VD Yvonne Sörensen är att de skall vara riktigt gay friendly. Miss Inga säger dessutom stolt att det under hennes och Ullmarkers tid tillsammans ”inte uppstått ett endaste bråk”.

Paymans Glory Hole blir till Wide Open under sommaren. Låter bögigt så det förslår men det är inte namnen som gör att Marcus Ullmarker rekommenderar lördagsklubben.
– Sommar-Stockholm är det absolut vackraste som finns, säger han. En naturlig lördagskväll och natt blir häng på Mälarpaviljongen innan man beger sig till oss. Jag kommer att brassa på med Tech House så att taket på terrassen lyfter medan du kollar ut över vackra Berzelii park.
Miss Inga fyller i med terrassens fördelar.
– Man slipper ju att svettas i en trång lokal och så har vi våra eminenta och framförallt snygga bartenders som serverar prisbelönta cocktails! Dessutom är det väldigt mycket enklare att komma in på vår klubb nu när man inte behöver ta sig igenom tre jäkla rep och biffiga vakter!
Ett varumärke för Miss Ingas och Marcus Ullmarkers samarbeten har varit de speciellt framtagna reklambilderna. Denna gång är det en riktig böghög man fått ihop!
– Den är tagen av vår lilla hovfotograf Linnea Frank som än en gång lyckades tjata till sig att tjugotalet nakna män skulle posera för kärringen, säger Miss Inga glatt och beklagar sig klädsamt vidare.
– Stackars jag och Marcus fick helt enkelt ställa upp att vara omringade av inoljade och muskulösa män. Jag är faktiskt fortfarande helt chockad och kanske lite blöt med om nu sanningen promt ska fram! Hursomhelst var tanken att det skulle kännas som en “wide open” härlig ormgrop. Jag tycker att vi lyckades med det…
Efter smygöppningen nu på onsdag kör Wide Open klubb varje lördag sommaren ut. Marcus Ullmarker berättar att utländska DJs bokats på liksom att en ”helt otrolig världskänd sångerska” kommer att dyka upp när ”folk minst anar det”.
– Pride kommer självfallet att bli helt smashing, utlovar Miss Inga. Då kommer hela Berns bli gay och vi kommer även i år att ha en Londons hetaste DJ´s samt medverka under paraden.
De två hoppas nu, som resten av stans invpnare, på en het sommar med många varma nätter!



Klubbfakta från Miss inga och Marcus Ullmarker:
Varje lördag från klockan 21.00 – 03.00 blir Berns-terrassen Gay, bi, drag, trans och straight friendly. DJ Daniel Olsson (Wonk, Queer) kommer att värma upp redan från kl 21.00 innan resident Marcus Ullmarker brassar på danstempot från midnatt. Berns egna lilla hustransa vimmlar i vanlig ordning omkring och ser till att gästerna trivs bland sexgungor, hångelhörnan och sexiga fotografier tagna av modefotografen Linnea Frank. Men redan nu på onsdag klockan 22.00 kan man besöka Wide Open som smygpremiärkvällen till ära utlovar artister, go go-dansare, fierce dragqueens samt helt fri entré! Du är förhoppningsvis ledig på torsdag så passa på att festa!