– Vi fortsätter nu med nya projekt på olika håll. De här två åren med Humormaffian har varit guldkantade; vi har skrattat, turnérat och utvecklats ihop. Vi väljer att sluta på topp och bjuder på ett oförglömligt och lyckligt slut på denna saga, säger Humormaffian i ett gemensamt uttalande inför att de den 26 maj har sista föreställningen.
Till denna ”Feministiska käftsmäll” har de bjudit in Vilgot Skatt, en samhällsmedveten kille som klankar på Nour El-Refai för hennes feministiska uttalanden. Skatt framförs av just E-Refai!
– Vilgot är killen som är förvirrad kring feministbegreppet. I hans värld är han den medvetne, smarta och snälla killen om än missförstådd, berättar El-Refai i Humormaffians pressrelease.
Förköp är klokt att fixa och det gör man i kassan på Bio Rio – förslagsvis kombinerat med en fika på Copacabana, en shoppingsväng på Hallongrottan och har man himla tur så är man där en dag då MumsMums har öppet på Strand.
Även Humormaffian vill göra en Barbra Streisand så helt slut på är det inte med denna tack och adjö-föreställning. Under Peace & Love-festivalen i sommar gör de ett framträdande den 27 juni.