Studio 55 heter lördagens fest som satsar på att samla de som vill uppleva och återuppleva 70-talets män i vita åtsmitande satinkläder! (discolegenden Giorgio Moroder gav ut den gaysmaskiga skivan ´Knights in White Satin”, reds anm.)
Stockholm, Paris och New Yorks 70-80-talsklubbar kommer till liv med t.ex Dj Michel Clarenbeek som spelade på City Club, Fattighuset och Alexandra. För att inte tala om två år på (riktiga) Studio 54 i New York! Dessutom Nallen Björn Lundberg som spelade på ställen som Revolution, Atlantic, Village, Susanna Theander som spelar på KB i Malmö och Vega i Köpenhamn, ”men tyvärr inte på Troccan”. Och slutligen är det Carola Kilroy som lägger städer som New York och Sydney till sitt CV som får gästerna att minnas och gå igång.
Studio 55 är en ”vuxenklubb” och arrangören; klubb, snusk och skandallegendaren Micke Eklöf har satt 35 år som åldersgräns.
”Inget för de fördömande. En tummelplats för de levda, de öppna och glada som älskar musiken, dansen, livet och bjuder på sig själva. Disco, funk, soul, rock, house”, sammanfattas det i inbjudan.
Hårt tränandes, mitt i alla tårtuppståndelse, är Makode Linde som gör en performance med sin discogrupp Ha Ha Ha på festen.
I inbjudan används kodordet Totally Mixed och genast uppstår en logisk koppling till Leonoras Kinks & Queens-fest samma natt på Basement.
För tredje gången bjuder hon på sig själv och till en fest på temat Naughty Boys & Girls i källaren på Bondegatan. Öppnar 22 och håller på till sent, så ett hett tips från coachen är att Studio 55 har sin efterfest på Basement denna natt! Vem vet kanske blir det efterfesten även för STAR och Garage/Zipper-folket?
Man undrar om synden äntligen kommit tillbaks till den på snart allt kliniskt renstädade staden Stockholm. Kan vi äntligen få ett svar på Berlins Kit Kat Club även här uppe i lutherska norr. Man hoppas!





Makode Linde uppträder med discogruppen HaHaHa

Underbara Giorgio Moroder Fixa ett ex!