På fredagskvällen står dragshowgruppen Diamond Dogs återigen på Paradise scen. En ”fabulicius” show utlovas då Anders Sewerinsson inte sköter musiken på stora dansgolvet. Makkan har pianobaren och i källaren spelar Emil Hellman. Lyckade konceptet med VIP-bar högst upp i huset hanteras denna fredag av Leo B med paddan Mette-Marit som MC.



På lördag är det andra kvällen som Zipper kör ihop med Garage. Förra helgen var det lång kö utanför den lite ruffa entrén och för att detta skall fortsätta lockar klubbarna denna lördagsnatt med Sex! Det sexiga förväntas såklart gästerna först och främst stå för men för att locka fram stjärtvickandet tar man hjälp av Sewerinsson i Panorama, Bernhard och Micke Hi i källaren och inne i Dasscot blir det Christer Broman och Tobbe Nyman som underhåller dansande toalettgäster!




När Star GayDisco smygöppnade förarhelgen så förväntade sig klubbgurun Navid en lite lugnare kväll. Men tji fick han. Han själv uppger att det var över 550 gäster på smygisen – en siffra som lär överträffas med råge nu när det på lördagskvällen är Galapremiär!
Värdinna är Jackie Clean och såklart Camilla Berg i entrén. DJ-uppställningen är Mathias Holmgren, Dark Ladies, Inca, Leo B med Mette-Marit och så housegudinnan Pamela.
Som rena rama extranumret blir det öppet till 05 denna premiärnatt!



Lördagens Donna Scam har vi redan hyllat så det räcker här på QX, så vi passar på att här istället tipsa om att SLM på fredagen firar våren med MC-tema och på lördagen har Dj Micke på dansdelen av lokalen. På lördag är det ju såklart även öppet på Berns Gloryhole.





Landet runt är det såklart part också trots helg innan löning! I Göteborg har Gretas och BeeBar full fest och i Malmö Wonk och SLM.
I Borås är det öppet för Club T på Lördagsmagasinet. En kväll där dragshowgruppen High Heels står på scen under det som är en festkväll för alla transpersoner. Gäster av vilken könsidentitet som helst är välkomna, bara man tycker det är kul med fest!
RFSL i Linköping har fått stänga sin klubblokal men i Kristianstad drivs fredagspuben vidare som vanligt! Öppet 21-01.