Zipper flyttar in är temat för kvällens fest på klubben Garage i Kolingsborgs lokaler. De tidigare Lino-kollegorna Torbjörn ”Tobbe” Nyman och Kent ”Bernhard” Bernhardsson gick efter att den klubben lagts ned skilda vägar. Tidvis har kampen mellan Zipper och Kolingsborg varit hård, men när Zipper förra helgen sparkades ut från lokalerna på Lästmakargatan har de gamla kollegorna och rivalerna fattat tycke för varandra igen. Inför kvällen skriver Kolingsborgsgänget om turerna:
Dom ringde helt enkelt upp en kär vän och kollega och hörde efter om det är ok att man (precis som Carina Berg brukar göra) flyttar in ett tag.
Och för att försegla den nyvunna kärleken är Dasscot öppet där Bernhard och Tobbe spelar gemensamt.

Tuffa grabbar lockar till Garage

På Lästmakargatan har Navid smygpremiär ikväll för klubben Star Gay Disco för att först till nästa helg bjuda till Galapremiär.
Tre dansgolv är öppna med Mathias Lundström som styr ”Dirty Disco”-golvet, Micke Hi som spelar på ”Chopa Chopa”-golvet och på ”STAR”-golvet är det Leo B som tillsammans med sin groda Mette-Marit spelar disco och 80-talshits.
Musikaliskt svarar Garage och nyinflyttade Zipper med, förutom Dasscot, att The Mac-Attack spelar disco och dance i Panoramabaren, och Alexi Carpentieri och DJ Wiktor Sjövall! som har The Meat Market med gunghouse i The Ba(s)sment.
Vill man smita ifrån de värsta disco-fighterna är ett tips att ta sig till SLM där det är J2 som spelar. Ett DJ-par som inte synts bakom musikrattarna i Wollmars källare på ett tag!
På Berns är det Marcus Ullmarker och Martin ”Miss Inga Johansson som välkomnar till Gloryhole där Ullmarker tar hjälp av Dj Daniel Olsson för att formulera innovativ TechHouse.
Och helt ärligt! Stockholm växer så det knakar så nog borde det finnas plats för flera gayklubbar samtidigt. Som gammal gayräv rekommenderar jag dock att använda kvalitet och profilering som affärsstrategi – inte att konkurrera ut varandra.
Men det har väl säkert klubbfixarna redan tänkt på!