I helgen som gick beslutade ägaren till lokalerna på Norrlandsgatan/ Lästmakargatan att ett vaktombyte skall ske. Klubben Zipper fick lämna med omedelbar verkan och till ny arrangör av lördagarnas gayklubbar kontrakterades Navid Kabiri, hjärnan och själen bakom Clean Groups fester.
När QX frågar om en kommentar till det som sket och de svallvågor det gett på olika sociala medier så svarar han:
– Självklart tycker jag det är tråkigt att Zipper har stängt men jag vill inte kommentera detta utan fokusera på den klubb jag nu arbetar med.
Och nu på lördag öppnar han alltså den nya klubben Star Gay Disco, på samma adress där Zipper legat.
– Det blir fjolligt, rosa och gay, något som saknats i Stockholm på lördagar, säger han och beskriver sin nya roll med att det är ”en stor uppgift jag blivit tilldelad och som jag nu fokuserar på att utföra”.
”Jag skall göra allt som står i min makt för att underhålla gaycommunityt på lördagarna”, skriver han på sin blogg och i ett pressmeddelande.
I samtalet med QX understryker han det han också skriver på sin blogg.
– Det är som jag skriver, jag älskar det jag gör, säger han och berättar samtidigt att festkonceptet Clean kommer leva kvar även om han nu även kommer att driva en stadigvarande lördagsklubb.
– Alla Zippers gamla gäster är självklart välkomna till den nya klubben och jag lovar att inte röra till det för mycket, säger han men lägger också till:
– Såklart kommer det märkas att jag nu är inblandad!
Nu på lördag är det ”smygpremiär” och veckan efter satsar han på stor ”Galapremiär”