Serguey Suarez

– Vi kör det här för första gången, det är annorlunda men vi har redan fått många frågor om det, berättar ägaren Serguey Suarez.

Idén fick han från Kinks & Queens fest i helgen, och varför inte pröva med underwearparty när man har en lokal som är som gjord för dans och dekadens. Han skapade en qruiserklubb och bara efter några dagar hade den 200 medlemmar.

– Det blir spännande att se hur det blir. Jag tror det blir jättebra. Det finns gott om plats. Är man blyg finns det ställen att gå undan på och vill man bara kolla film går det bra, säger Serguey Suarez.

Rent praktiskt kommer det gå till så att man lämnar in sina kläder till personalen och får ett numrerat armband. Genom det armbandet kan man också beställa i baren och sedan betala när man checkar ut. Eftersom evenemanget görs som ett slutet sällskap gäller endast biljett som köpts i förväg hos Basement eller på hemsidan.

– Vi hoppas på en bra och skön kväll, vi har ju öppet till åtta på morgonen, haha.

Vad vill du själv se för outfits under kvällen?
– Man får komma hur man vill, antingen i bara kalsonger eller också med linne och skor. Jag har redan beställt mina jockstraps på Läderverkstan.