Att Trettonhelgen är en prefekt festweekend har man tagit fasta på i Göteborg. Även om Trettondagsafton inte slagit som en stor festhelg i gay-Sverige har Göteborgs festfixare fattat möjligheten.
På Trettondagsafton har Gretas extraöppet för alla festsugna vare sig de firar ortodoxa julen eller är på partyhumör så där i största allmönhet. Dj Bitter spelar till 03.
På fredag är det två stora fester i Göteborg förutom Gretas, där Dj Kat spelar och BeeBars fredagsklubb där Maria Isabelle är DJ. Det är Queer som förlagt sin decemberfest till Trettonhelgen formar den till ett Winterparty och lockar med manlig Pooledance, dvs lättklädda herrar som ålar kring en påle! Men kvinnor som tycker detta är måttligt intressant kan ta sig till Swedish Dyke Vibes och Klub KGs fest på Nefertiti. Fester för flatjävlar är konceptet och så klart kan flator av alla kön dansa loss!
Lördag öppet på Bee med Dj Micke Hjernestam och Gretas där Dixo förenar sig med Dj Bitter till en lördagsfest till tidig morgon.



I Stockholm är det gayvänliga Monday Bar som följer sin långa tradition att arrangera en trance-fest på Trettondagsafton. Lokalen är Kolingsborg så festsugna hbtq:s får lätt att hitta! Huvudakt är holländaren Richard Durand. För mer renodlat gayparty är det barerna som gäller. På fredag spelar Dj Bride på Torget och på lördag Karl Batterfield.

Heta killar på Paradise!

På fredag är det öppet på Kolingborg med laguppställningen Andreas Graveleij, Makkan och på VIP-hyllan Mathias Lundström. På lördag kommer Klubb KG upp från Göteborg med Swedish Dyke Vibes till stora lokalen medan Paradise Garage har källarplanet med Anders Sewerinson i Panorama och Bernhard i Basement. Öppet såklart på SLM i helgen där det på lördagen är Dj Kenneth som spelar. Och hallå! Glöm inte att kika förbi SLM för att se de fantastiska läder-tomtarna!
Zipper öppnar för sin första kväll 2012. Tre golv öppna, Edward af Sillén spelar sin galet glada mix av gaypop och Melodifestivalshit, JJ Stockholm pumpar house och Dele Shekoni ser till att alla som älskar Good Old Disco, funk och RnB får sitt till livs!




I Malmö är det Lesbian Heaven på fredag där Deejay Hindocha spelar house, hits och RnB för alla tjejer. Och på lördag är det Wonk dit Miss Inga landat med sin dryckesturné och där Deejay Jonny, Carina DeSoleil och Belinda sköter underhållningen. Wonk som nu är inne på sitt 12:e år håller öppet till 05. Samma kväll är det club-kväll på läderklubben SLM.