På Kolingsborg är det öppet i hela huset under Nyårsnatten. Gayklubben Garage har sin egen ingång och öppet i de två nedre planen med fri entré fram till midnatt. Här spelar Makkan, Bernhard och FreddieBear till 05.00 på morgonkvisten. På stora golvet är det gayvänliga partyklubben Monday Bar som har nyårsfest med skönt svängande techno-musik. Nån gång mitt i natten så öppnas gången mellan de två klubbarna upp och alla kan festa tillsammans till stängningsdags.




Vi har tidigare skrivit om Clean Groups fest på Göta Källare. . Leo B lovar att tillsammans med Mette-Marit skåla in det nya året på deras alldeles speciella sätt! Tre dansgolv och finbesök från Göteborg med gaygalenominerade .



På Strand, där klubben MumsMums håller till är det totalkalas för alla Hornstulls strands klubbfixare. Och därmed är såklart Petter Wallenberg och Pianotransan på plats. Det är förresten just Pianotransan som sjunger in tolvslaget. Klubbmixnyårsfesten börjar vid tio och slutar vid 03. Platsen är stranden nedanför Café Copacabana.
På läderklubben SLM är det traditionsenligt öppet på Nyårsafton. Bubbel vid tolvslaget, sköna fetsichsnubbar och Geoff Gains är DJ. Öppet till 03 på nattakröken.



Hamburger Börs är på väg att bli den nya heta klubblokalen i Stockholm. På Nyårsafton markeras detta genom att klubben Pacha intar Jakobsgatan. Mixat, Ibiza-känsla och öppet till 04 med Dj Eddy Cabrera och Jerry Ropero.



Inte lika hög musik, men nyårsfirandet likafullt blir det på Posithiva Gruppen som har öppet för hiv-positiva och närstående. Från 19 är det buffé och festandet pågår till 01 då de som har energi kvar drar ner på stan!


I Göteborg är det Gretas som regerar på Nyårsafton där Dj Dixo och Bebulah spelar. Öppet till 05.00 på morgonen. Entré 200 pix.



Även Wonks nyårsfest har vi skrivit om tidigare. ! Och fattas bara annat då klubben ju firar 10 år denna natt! Firandet till ära har man lockat upp Kikki Danielsson på scen, så räkna med en massa bra vibrationer!



Är man läderintresserad, kille och inte helt i gasen för Kikki är SLM-Malmö ett Nyårsalternativ. Bubbel vid tolvslaget utlovas!


I Luleå blir det ett hbtq-nyårsfirande då Norrbottens hetaste klubb i regnbågens tecken, MakeOut, firar in det nya året. Och i Norrköping har RFSLs lokal Seaside öppet mellan 22-03 för att ge plats för hbtq:ae att önska varandra ett gott nytt år!





Det passar vi på att göra vi med och påminna om att det inte är kul att bli så snurrig i bollen att man tappat sansen helt. Klokt sätt att undvika det på är att ta varannan vatten!