Vilken är din favoritlåt med Britney?
– ”Toxic”! Jag älskar den. Musiken och texten är oemotståndligt infekterande. ”Toxic” tar helt enkelt över min kropp när jag hör den.

Varifrån kommer din faschination för Britney?
– Jag har älskat Britney ända sedan jag såg ”Baby One More Time”. Jag sögs tag direkt eftersom hon var som en sjungande och dansande gymnast.

Vilken av Britneys ex-pojkvänner skulle du helst vilja ha en natt med: Justin Timberlake, Kevin Federline eller Adnan Ghalib?
– Justin utan tvekan. Han är dessutom ett kreativt geni.

Vad ser du mest fram emot med besöket i Sverige?
– Att upptäcka landets skönhet. Jag har velat besöka Sverige hela mitt liv. Och jag längtar efter att få dansa med alla snygga svenskar!

Du uppträdde nyligen som Katy Perry. har du även uppträtt som andra artister?
– Jag har uppträtt som Amy Winehouse också. Men jag iklär mig rollerna som Britney och Lady Gaga sex kvällar i veckan i ”Divas Las Vegas”. Jag var faktiskt förband då Gaga spelade på gayklubben Krave i Las vegas tidigare den här månaden.

Är du trött på att göra Britney?
– Jag har ”gjort” henne sedan 2003 och kommer nog alltid ha ett sug efter att uppträda som henne. För mig är det en välsignelse att få ta del av hennes musik, dans och scenkläder. Jag är sjukt glad över att få chansen att göra det jag gör.

Jag antar att du genom åren träffat rätt intressanta människor genom ditt jobb. Berätta om någon som uttryckt beundran för dig.
– Åh svårt. Både Britney och Gaga har varit fantastiska. Britney sa till Jay Leno att hon skulle vilja dejta en kille som mig. Och hon klappade med och log när jag dansade för henne. Gaga sa: ”You look amazing! You look better than me! Can you just go on stage for me?”. Det var stort.

Har du träffat Britney?
– Nej, jag har inte det. Men hon har skickat mig ett signerat ex av ”Circus” och ett foto. Och hon har skrivit om mig på sin hemsida flera gånger. Min förvandling från Derrick till Britney finns på hennes officiella YouTube-kanal: youtube.com/britneyspears

Britney kommer att vara i Stockholm när du är här. Skulle du vilja att hon dök upp och sa hej?
– Jag önskar att Britney dök upp på alla mina gig. Och speciellt det i Sverige!

Har du någonsin varit klädd som Britney i sovrummet?
– Jag kysser bara klädd som Britney. Jag tillåter mig bara att gå så långt som Britney gjort i musikvideos och på scenen (skrattar).


Dagens Fråga

Vilken är den bästa musikalen enligt dig?

  • 34%
  • 16%
  • 11%
  • 3%
  • 30%
  • 7%