Klubbpremiär och sportfest på lördag! Men redan fredag är det fest i stan. Kolingsborg har Mathias Holmgren som sjungande Dj på stora dansgolvet där dessutom Andreas Graveleij vänder plattor (eller hur det nu går till i denna datoriserade tidsålder) utan minsta skam i kroppen över att det är schlager som levereras! makkan i mellanvåningens panoramadel och Lindevik i källaren.
Så hit är det kul att gå efter en runda på stans gayhak. Tjejer och vänner gör klokt i att ta en sväng om Roxy för att fixa biljett till Moxy-festen i slutet av månaden. Passa på att smita ner på Judy’s där det är Lezzie Friday.


På lördag smackar det till ordentligt då Berns öppnar Kling och Paymans Gloryhole. Omfixat och trixat så att gayscen inte behöver passera genom massa andra golv och rum – utan nu är det rakt in i hålet helt enkelt! Husdruga är Miss Inga och resident DJs är Marcus Ullmarker och Per QX. Lång och galet kul gästlista utlovas så vill ni glimra och glittra i skön lokal så var på plats vid midnatt. Massa gloryholes utlovas dessutom.
På Zipper är det såklart Edward af Sillén-golvet i dansat konkurrens med med JJ Stockholm-golvet kompletterat av Dele Shekoni-golvet som drar folket! Lyckligtvis (!!!!) är det dock inte OK att komma in om man är ute i Mö-hippe eller andra typer av ”nu skall vi vara busiga för att vi skall titta på när de där skojiga bögarna har kul och riktigt släppa loss”-gäng. Anmälan om diskriminering prövas av DO just nu eftersom Zipper sagt nej till den typen av straight-gäng. Suck! Vi får väl ändå vid vår heliga G-D hoppas att inte DO för snurr i huvudet och tycker att gayklubbar måste släppa in ”Guuud vad gulliga bögarna är”-folk. All heder åt Zipper!
På Kolingsborg är det Garage och gissa om att det kommer bli svettigt den här lördagen. Rugby-killarna, som spelat sin första match på Årstafältet på dagen, kommer mörbultade, oduschade, råbarkade och lite salongsberusade av all bira för att fira av sin första säsong. Till det kommer att det är Bears in the Basement, dvs björnklubbens dansnatt med härliga stora sköna och håriga män i lokalen. Så inte att undra på då att Garage svarar med att öppna tre dansgolv: I Panormabaren Anders Sewerinson, i Ba(s)smentlokalen, mannen med det anspråkslösa namnet Bara Bernhard och så Dasscot där stjärnskottet ”gogo” Wiktor spelar. Usch – det börjar bli pirrigt nu! Tur att åldergränsen är 23+. På stora golvet, med separat entré, är det gaysnälla Monday Bar som har White Weekend-klubb med trance och techno musik.
På SLM är det som alltid disco på lördagar och denna gång är det ett kärt hardhouse-återseende med J2. Värt att börja kvällen här. Om man är läderbög såklart!
Lördag startar man med fördel natten på Göken, Side Track, Torget (där Karl Battebee spelar), Roxy, Posithiva Gruppen, Babs Bar och Kök, Zink, MoonCake, Monarki (som har nytt asgott Alsaceinspirerat kök – pröva!) eller någon av alla mixade ställen som listar sig i GayMap – för att du skall få en kul kväll och sluta gnälla om att det är bättre i New York! Så ut och festa nu ungdomar – men ta varannan vatten!