Agnes, Nour
El-Refai, Bonde-Johanna & ”mode på tre” i QX oktober


Ladda ner QX oktober som PDF

Här är lite ur innehållet:

Amazing Agnes
Agnes har just nu en hit med Don´t Go Breaking My Heart. QX träffade vår hetaste popstjärna och pratade om den nya heta stilen, gayscenenerna och utlandsframgångarna.

Nour EL-Refai spelar man
Vad har komikern Nour El-Refai gemensamt med Wolfgang Amadeus Mozart? Mer än man kan tro.

Äntligen hemma – hos Jimmy
Han är händig, snygg, gay, kan dansa och sjunga, är tv-kändis, bor i ett fantastiskt hus som han inrett själv – och är dessutom singel. Detta är ingen förtäckt kontaktannons, utan en helt seriös artikel. Möt Jimmy Schönning!

Bonde-Johanna
Äntligen har en flata tagit plats i TV4’s Bonde söker fru. Och Johanna är TV-tittarnas favorit. QX hälsade på henne.

Rikard Wolff med egna ord
Hela uppväxten dunkade hjärtat samma rytm: lämna mig inte, lämna mig inte. Nu berättas den smärtsamt närgångna berättelsen om pojken som växte upp till att bli skådespelaren, bögen och pappan Rikard Wolff.

Så gay är South Park
Det började med en taffligt tecknad kortfilm på en filmkurs. Idag är South Park en kultserie som följs av tre miljoner tittare i USA – och ännu fler på internet. Och bögarna har varit med ända från början.

Ola romandebuterar
För 17 år sedan hände något som Ola Lauritzson inte har kunnat släppa. Miljardären Carl-Eric Björkegren försvann. Nu ger GI-gurun ut en bok om det olösta mysteriet.

Vietnambesök
I somras var Tam Nguyen i Stockholm för att vara med på Pridefestivalen. Efter några år utomlands ska hon troligtvis flytta hem till Vietnam där en spriande hbt-rörelse börjar ta form.

Dessutom:
Mian Lodalen krossar vår illusion, Roger Wilson skriver om hatets mekanismer, Peter Frejhagen är den enda bögen i byn, Elias är Qruiserkillen och vi har sett filmen Niceville och lyssnat på skivor med bland andra Melanie C och The Sound of Arrows m.m.