När bögarna är på Kolingsborg dansar flatorna på Wollmar! För tro det eller ej – en gammal dröm kan måhända vara på väg att formas i Stockholm! Läderbögarnas SLM har sedan några år tillbaks flyttat sin årliga Europeiska storfest, Baltic Battle, till hösten och i år har flatornas motsvarighet Wish passat på att göra en storhelg nu när man har tillgång till lokalen på Wollmar såväl torsdag som lördag.
Nästa år ser vi fram emot att SLM och Wish och andra lädergrupper fixar en gatufest på Wollmar Yxkullsgatan mellan Timmermansgatan och Swedenborgsgatan. Stäng av för biltrafik ha musik och försäljningsstånd och så servering på korgarna under lördagen. Seminarier finns det plats för också!
Men innan entusiasmen rusar iväg för mycket, så håller vi oss till i år!
Wish har som sagt redan startat med klubbkvällen igår. Idag håller de till på Morfar Ginko på Swedenborgsgatan för ”seriöst barhäng” Håll utkik efter läderflaggan.
På lördag är det seminarier hela dagen i SLMs lokaler. Föranmälan skall ha gjorts men måhända kan man komma in på någon extraplats? På kvällen är det Beat It Party i SLMs lokaler. Bjørn och Signe från Köpenhamn är på plats för att inspirera på temat ”Playing with impact”. Oh det är DJ på plats såklart.
Wish-weekenden avslutas med brunch på Café Sodom på Bellmansgatan från 12.00.
Noteras bör att Wish är öppet för BDSM och fetischintresserade som är, har varit eller kommer att bli kvinna.
SLMs Baltic Battle får sin start på fredagskvällen då klubben har öppet mellan tio till 03. Bar och med stor fördel medlemmar som dressar upp sig till tänderna! På lördag flyttar festen till Kolingsborg där hela lokalen vikts för årets stora läderfest i Stockholm. Mr Baltic Battle Alexi Carpentieri som valdes redan i våras är på plats såklart tillsammans med Fakiren och det blir visning av hela den teaser-film som tidigare visats på QX och Qruiser – och här nedan. Dj på stora golvet är Per QX och i Dasscot Bernhard. Läderweekenden till ära är det öppet 22-05 på Kolingsborg och förköp fixas via Torget, Läderverkstan, Side Track eller såklart på klubben på Wollmar Yxkullsgatan. På söndag är det öppet för temafest Naket på klubben som blir som en softare avslutning av en het helg.
Som sagt – stor satsning 2011 – nästa år Folsom Stockholm, med gatufest och allt!