Ladda ner QX September som PDF här

Roy Fares
Han blev Årets bagare 2005 och Årets konditor 2010. Nu syns han i SVT:s Go’kväll på lördagar där han bakar kakor och lagar efterrätter tillsammans med Ebba von Sydow. Möt Sveriges hetaste gottegris, Roy Fares.

Den gravida mannen
Thomas Beatie har i media blivit känd som den gravida mannen. I augusti invigningstalade han på Pride. QX Mats Bax har träffat honom.

Danska X-factor vinnaren Sarah
Hon blev Sarah med hela danska folket och debutskivan sålde bäst i landet. Ändå får 16-åriga Sarah Skaalum Jørgensen oftast bara svara på en fråga: hur är det egentligen att vara ung och lesbisk?

Operation 100
QX ”Köket & en bög”-redaktör, Håkan Svensson, ska på 100 dagar nå sina högt ställda mål med hjälp av en kostexpert och en personlig tränare. Häng på du också!

33 saker att se fram emot i höst
Ovan ser ni några av de artister som är med i den andra säsongen av Så Mycket Bättre. Det och 32 andra saker att se fram emot har vi listat.

Straight par – gay sauna…
Bastuklubbslagen slopades för sju år sedan, men trots det finns inga gaysaunor i Sverige. Förrän nu. Möt paret bakom San Fransisco – Sveriges första bastubio.

Mr Gay Sweden 2011
Han är Motalasonen som i somras valdes till landets bästa bög.
Årets Mr. Gay Sweden Kristian Sääf pratar fotboll, frisördrömmar och döda råttor i brevlådan.

Shanghai Surprise
Shanghai har med sitt vibrerande nöjesliv och sin imponerande skyline beskrivits som 2000-talets New York. I takt med mer liberala lagar har även en gayscen etablerats. Men det gäller att veta var man ska leta.

Dessutom:
Kikki Danielsson släpper bok och pratar twitter med Ronny, Maria Montazami släpper även hon en bok och pratar även hon med Ronny. Sara Lövestam hyllar mormor, Roger Wilson hyllar Pride, Melissa Horn släpper nytt och på bio har vi sett Apflickorna.