Det tog rejäl skruv när Stockholm följde Malmö Devilants och Köpenhamns Scrums exempel och startade en gay Rugby-klubb. Så mycket skruv att den avsomnade malmöklubben fick ny fart i benen och nu får igång träningen igen!
Vi ser fram emot många tuffa rugby-turnéringar i Norden framöver!
Och stockholmsklubben Berserkers jobbar vidare med rekryteringen. På lördag tar de över Side Track på Söder och fixar om det till en sport-bar.
Rugby på TV, lite ”tuffare” musik, ale i ölkranarna!
– Spelarna kommer naturligtvis vara där i sina tajta rugbykläder och det kommer att vara överraskningar som kommer att ge gästerna en skön kväll, säger klubbens eldsjäl Tolga Demir


Kvällen är ett test på om stan vill ha en sport-bar för gayfolket och slår det väl ut kommer man fortsätta!
– Berserkers ser till att du får en oförglömlig rolig kväll, du ser till att vi kan fortsätta spela Rugby, säger Tolga. Killarna kommer att samla ihop pengar till föreningskassan via bössor och viss procent i försäljningen. Därmed hoppas vi få ihop pengar till utrustning, lagkläder, logga och framför allt försäkringar.
Så ner till Side Track på lördag! Upp med pluskan och bidra. Och det går lika bra att komma även om man är fotbollsspelare!
Förutom träningar med laget så kan de som är intresserade möta Sthlm Berserkers under Stockholm Pride




I all rugby-yra så glöm inte att Sverige spelar om VM-bronset med start 17.30 på lördag. Och att Pia Sundhage slåss med sitt USA-lag om guldet på söndag!