Benjamin Falk och Jake Rydqvist


[ingress]Deras Dorian Magazine profilerar sig på modefoto. Men nostalgin har gjort att både Benjamin och Jake sparat några riktiga bottennapp. [/ingress]

B: – Jag har precis rensat allt, men kunde inte slänga ett par genomskinliga leopardmönstrade tights som H&M lanserade när de försökte bli mer high fashion.

J: – Jag har ett par svarta latexbyxor som jag köpte under min klubbperiod i New York ’96. Totalt obärbara – man svettas ju bara!

Vilket plagg kommer ni aldrig slänga?
B: – Jag har en tajt skinnjacka som min pappa Willy designade för Jofama på 70-talet. Väldigt Starsky & Hutch.

J: – Jag tycker att svarta kostymer som är för smala alltid är rätt. Prada är bra på dem.

Johan Magnusson


[ingress]Om det finns någon som borde ha en fläckfri garderob så är det Kings modebloggare Johan Magnusson. Men även solen har fläckar. [/ingress]

– Jag köpte en lång rock från Aquascutum med pälskrage väldigt billigt i en engelsk vintageaffär, men jag ser bara ut som en rysk oljemagnat i den. Jag sätter på mig den en gång om året och det känns lika fel varje gång. Men jag fick den billigt!

Vad är rätt att bära i vår?
– Alla former av blazrar. Det är vårens ytterplagg och funkar oavsett om den är i kostymtyg eller jersey-tyg. Snyggt och avslappnat.

Armand Mirpour


[ingress]Vackra popundret Armand Mirpour lär inte bara knipa en Grammisnominering nästa år. Han har också ett par riktigt fula jeans hemma. [/ingress]

– Det är par gamla, riktigt fula vida jeans som jag alltid sparar, så att jag kan ha på mig dem när jag målar. Men det blir aldrig av att jag målar, så de ligger bara och skräpar.

Vilken accessoar kan du inte leva utan?
– Jag har en stor kollektion sjalar som funkar till allt. En bra sjal ska hänga löst och ledigt och vara i … något skönt luftigt material. En bra sjal, liksom.

Jonas Mattson


[ingress]Melodifestivalens webbjoker slutade sjua i årets första deltävling. Kanske hade han klättrat några placeringar om han burit det plagg han skäms mest för[/ingress]:

– Ett par grönvitrandiga mysbyxor som jag fick av en kompis för några år sedan. Jag vet inte varför jag inte slängt dem. Jag har burit dem max tre gånger.

Och vilket plagg är aldrig fel?
– Jag har en svart skinnjacka som passar till precis allt.

Pär Engsheden

Per Engsheden med vännen och accessoardesignern Jenny Ayoyo.

[ingress]De svenska prinsessornas favoritdesigner när det vankas Nobelfest och bröllop trivs bäst i svarta kläder och vita rum, och har svårt att hitta något i sin garderob som han skäms över.[/ingress]

– Jag har en gammal stickad tröja som jag köpte på Gul & Blå 1983, men den skäms jag inte över. Jag har inte sett en så välstickad tröja sedan dess, och skulle jag göra det idag hade jag köpt den direkt.