Större ytor och bättre ljussättning kryddad med tre eldiga dansare och framför allt mer publik i den rymliga lokalen gör det till den publiksuccé som de har haft under hösten..
A2 i all ära, där de huserade innan, men gruppen är värd en större scen för att utveckla sig, och det har dem gjort med bravur och kanske nosar dem rejält på gaygale-priset som de är nominerade till i år.
Det bjöds på gamla klassiker och mycket nytt material och de fick igång publiken på ett tidigt stadium och skratten och applåderna avlöste varandra. Parodier på Hollywood-fruarna var ett populärt nummer bland annat och Septembers (Petters) ”Mikrofonkåt” var lika vasst, i den kavalkad de bjöd på igår.
Carina DeSoleil är enligt min mening den som har växt mest, det känns som hon tar mer plats än innan och gör det väldigt bra. Grädden på moset var dem eldiga dansarna Krullan, Jenny, Carla och Sabina som gör att det verkligen känns som en show.
Missade ni dem i onsdags så har ni chansen igen den onsdagen den 2 mars för att se det nya Cabaret Moulin. Och är det det säsongspremiär så bjuder vi på en stor bildkavalkad av vimmel och uppträdande.

OCH SÅ EN HÄRLIG MÄNGD SCENBILDER