Vi har älskat henne ända sedan hon var Annika Lantz sidekick i radio. När hon sen tog steget till tv växte vår kärlek för Fröken Berg ännu mer. Hennes fantastiska intervjuprogram Berg flyttar in har blivit ett tv-måste av rang.
Förra året var hon nominerad i tre kategorier på Gaygalan, och i år är hon återigen nominerad, denna gång i kategorin Årets Vi Älskar Dig. När man får så mycket kärlek så kände vi att det bara finns en väg att gå: Att be henne vara konferencier för Gaygalan 2011. Och Carina tackade till vår stora glädje ja..
Carina, du ska vara konferencier för Gaygalan 2011, hur känns det?
– Ja men, shit…. Det känns askul! Det är ju enda galan i Sverige där publiken vet hur man uppför sig, det vill säga kärleksfullt, högljutt och fabulöst!
Vad kände du när du fick frågan?
– I helvete heller! Jag är livrädd för galor eftersom jag tänker att jag måste vara Henrik Schyffert-tuff-och-vass.
Vad fick dig att säga ja?
– QX-människornas flirt. Dom har LOVAT mig att det går bra att bara vara sig själv. Och att glad är det nya tuffa.
Vad ser du mest fram mot?
– Jag vet ju inte riktigt än… Allt är ju så sablarns hemligt. Men det ska bli skitkul att dricka champagne på efterfesten med alla som vill.
Du har ju varit på en del gaygalor tidigare, några minnen?
– Väldigt suddiga…. Och tur är nog det! Efter sista gaygalan jag var på hittade Kristian mig naken i soffan hemma mitt i natten. Tydligen var jag på oerhört gott humör, skrattade och skojade och plockade ur 100 hårnålar som jag strödde över golvet i små formationer. Sedan kräktes jag hela nästa dag.
Hur har ditt gay-år varit?
– Väldigt hetero. Dagis, grönt snor, bergvärmeinstallation, Täby centrum, weber grill… Ja, fy fan. Nu räcker det. 2011 blir Carinas gay-år!

Gaygalan 2011 kommer även att sändas på TV4 ett par dagar efter själva galakvällen, nämligen lördagen den 19 februari klockan 21.30.

Biljetterna till Gaygalan släpps på ticnet.se
onsdagen den 15 december.