QX GayMap: Svett på gayklubbarna i helgen

Fredag kväll i alla städer utom Malmö lär vara tomt på hbt-folk. Lady Gaga är som en magnet! Men en och annan kan måhända ha lyckats smita undan hennes dragningskraft!
I Stockholm kan vi då tipsa om att Paradise har Diamond Dogs på scen och ser till att klubben lever upp till devisen ”Din syndiga oas i verkligheten”. Alla tre våningar öppna som vanligt!
På läderklubben SLM är det rusch för att hinna få tag på de allra sista biljetterna till dess traditionella och mixade julbord den 11 december. Om man misslyckas att få tag på biljett (och det är stor risk) så kan vi trösta med att det är Niclas Paus som är Dj nu på lördag.
Stort galafirande är det hos Torget nu i helgen. Lika gala blir det säkert som det var när baren och restaurangen öppnade för 10 år sedan..
På fantastiska Högkvarteret i den queerlesbiska trekanten kring Nytorget har på fredag kväll kulturklubben ”Rah Rah Replica” och på lördag ”Queer Quiuz Fest som passar på att uppmärksamma Transgender Day of Rememberence. Det senare är en internationell manifestation för att uppmärksamma hatbrott riktade mot transpersoner.
I samma trekant har Momma Lezzie Weekend med Las Palomas på fredag och Nurse Sophie på lördag. Las Palomas innebär bland annat Pamela och henne kan man dansa till även på lördag. Hon intar då Paradise Garage källare. Räkna med svängigt till tusen.
Zipper är ju annars den packade lördagsklubben där ter golv hålls öppna för sköna gays. Och innan dess är Zink Grill det givna tillhållet. Restaurangen under Martina Seths ledning har en stor gay hang around-publik och på lördagarna är det extra sväng. David Amberton och Anders Åkergren utlovar Eurodisco för alla ”maniacs”. De två kör klubbigt varannan lördag och de andra lördagarna är det som styr.
Studera GayMap för mer tips om helgens festande!




BeeBar, BarBee och Gretas kör såklart även festande denna helg. Och nu får de sällskap av Castro. Klubben återuppstår på lördag och Cattis lovar fler Castro framöver!



Malmö går i Gaga-yra och kvällen startar på Pour les Pédés för att sedan för de som inte lyckats få en biljett snika före inpå Gagapartyt på A2.
På lördag fortsätter festen på Adelgatan med Wonk som har Sj Zocky från Göteborg på besök. Dessutom Conilla Ferrari och Francesca