Ladda ner QX november som PDF


Magnus Skogsberg
Magnus Skogsberg står på scenen och sjunger om kärlek till män. Han har förlorat tillräckligt många för att mena varje ord. Vägen till mikrofonen har kantats av ångest och sorg.

Tre erotiska noveller
Hanna, Niclas och Moa-Lina, tre författare som fick i uppgift att skriva varsin novell på temat sex. Här är resultatet. Läs. Och njut.

Nu har ”flatorna” blivit onda
De har bott tillsammans, försökt bli ihop, spelat teater i Berlin, slagit igenom i teve
och slagit varandra på truten, och de gestaltade Sveriges första offentliga lesbiska par. Nu är de tillbaka med dvd, bok och nyskriven show. Tacka fan för att publiken applåderar! Mian Lodalen träffar Anna-Lena Brundin och Lilll-Marit Bugge.

19 frågor till Orup
Orup har skrivit många av våra absoluta favoritlåtar och snart firar han 25 år som artist. Ändå har han aldrig intervjuats för tidningen QX. En mindre skandal skulle man kunna säga. Därför mina damer och herrar, nu är det dags, vi ger er Orup!

Skin har humor
Skin är som en äldre bit plopp – hård på utsidan, men mjuk och söt på insidan.
Här berättar hon om förortens hårda skola, och hur hennes hjärta brast på dansgolvet.

Tre vi gillar
Richard Ulfsäter, Lisa Miskovsky och Anders Gustafsson. En skådespelare, en artist och en idrottsman. Tre personer vi gillar. Här berättar de om gayflirtar, filmroller, skönhet och muskler.

Michael Lucas
Michael Lucas är inte bara en av världens mest kända porrskådisar. Han driver dessutom framgångsrikt egna gayporrfilmsbolaget Lucas Entertainment. QX fick en exklusiv träff med honom på kontoret i New York.

Nakenfest
Var sjätte vecka träffas ett gäng killar mellan 20-40 år i en lägenhet i Stockholmsområdet. De har innan festen fått instruktioner om att fullständig diskretion gäller, vilka som kommer att närvara och hur det går till.
Och givetvis, att kläder icke är önskvärda.

Bakom dörrarna på SLM
Dekadent, hemligt och förbjudet. Få ställen på Sveriges gaykarta är så mytomspunna som fetischklubben SLM – Scandinavian Leather Men i Stockholm. Qx lät Anders Backlund möta några av medlemmarna – lädergrabben, stövelälskaren och killen som bara kommer för stämningens skull.

Dessutom:
Sara Lövestam guidar dig genom Qruiser, Sassa Bodensjö om att bli utröstad ur Idol, Elisabeth Ohlson Wallins utställning, Roger Wilson berättar om helvetet på jorden som tydligen ligger nånstans på Manhattan. Och mycket mycket mer.