På lördag öppnar nya månadsklubben Guldrummet på Berns. Det är Navid Kabiri som står bakom satsningen och vi kollade tempen inför lördag!

Så, vad är Guldrummet?
– Guldrummet är ett tio år gammalt koncept jag tog fram som ett VIP-rum på Ambassadeur. En klubb i klubben så att säga. Bums blev det en dunder succé, och nu efter en väldigt lyckad Clean Pride-vecka på Berns så fick jag mersmak och vill fortsätta bjuda in till fest och då kändes Guldrummet rätt i tid och ett självklart koncept. Fantastiska lokaler, internationella dj:s, heta gogos, konfettibomber, kolsyremaskiner och så klart härliga dansugns gäster, ja det är Guldrummet.

Vad händer nu på lördag när det är premiär?
– Det  är premiär för Guldrummet i stora salongen på berns. En av gayvärldens största dj:s, Enrico Arghentini är bokad och bjuder på riktigt bra house. Även Dj Pamela är på plats och spelar sina bästa remixar. Tio gogos och en massa annat skoj väntar. Alla är välkomna, entrén är via Berns och hela huset kommer att vara öppet för de som vill ha annan musik att dansa till.

Vi har hört nåt om att Leo B dyker upp på nåt sätt?
– Leo B är Guldrummets egen drottning och kommer att vara på plats vid varje fest. Hennes uppgift är att se till att alla dricker vatten melllan varven och håll koll på henne då hon kommer att ha en massa skoj att bjuda på.

Det är mycket som händer nu i Stockholm med Backdoor, King Kong, Secret Garden och så vidare. Känner du pressen att leverera?
– Det är ju skitkul att det händer mycket. Jag själv älskar att gå på BackDoor och King Kong, men när det är storfest så är det.

Vem skulle du helst vilja se i vimlet?
– Jag vill se hela Stockholm i vimlet och bjuda på en riktigt bra månadsfest. Stockholm är redo för att inta Berns och Guldrummet en gång i månaden nu. Så sätt på era dansskorna för nu kommer ni att bli bjudna på riktigt bra show och dans!

Instagram: guldrummetsthlm