Det brukar talas om hur folklig gaykulturen har blivit. Kanske är morgondagens föreställning av High Heels på Munkskänken i Vittsjö ett gott exempel på det!
Vittsjö ligger i västra Göinge i Hässleholms kommun och har knappt 2000 invåndare. Två av de som fötts där är dock idag väl kända; FotbollspelarenFredrik Ljungberg och Gustav Fridolin som kandiderar till riksdagen för miljöpartiet i höstens val.
På fredag kväll bjuds drag show i två akter, berättar Michael Johansson från High Heels. Dessutom blir det mingel såväl för, mellan och efter showen.
– Gruppens namn är High Heels och vi står stadigt med klackarna i den skånska myllan, förklarar Michael Johansson leende.
– Gruppen har funnits sedan 2003 då gruppen stod på Indigos scen under Regnbågsfestivalens storartade succé Drag Non Stop och har sedan dess kunnat ses lite här och var runt om i Skåneland.

– Vår idé med show är att ge en oförglömlig kväll till publiken med gala, glamour och ett leende på läpparna, fortsätter han. Vi blandar vilt mellan humor, dans och snabba klädbyten.
Så vem vet – efter lördag kanske Göingeflickorna får en ny betydelse!

High Heels kommer till Vittsjö