Pridefesterna för flator och andra kvinnor är mer än många under årets Pride. Du kan välja mellan allt från S/M, över Trash till traditionella tjejfesten och festen för dig över 30 år.
Under hela veckan är ett hett tips att hänga kring Sofo Goes Homo och haken Roxy, Momma och Högkvarteret. Flattätt och partystämning! Poppis tillhåll för flator, inte minst de som också hänger i Pride park kommer Rosa Borgen garanterat att vara. Här listar vi var vi tror de flesta flator kommer att hänga.





Tisdag




Onsdag





Torsdag




Fredag








Lördag







Söndag



Miss M, Eleonora, Kim, Camilla

Numera är nästan alla fester som går under epitetet ”tjej” öppet för alla som identifierar sig som kvinnor, damer, tjejer. Transpersoner, drugor, transsexuella och transvestiter hittar man på de flesta ”tjejfesterna” ovan. Här tipsar vi om några ytterligare fester där det kommer vara TransParty!.

Onsdag



Fredag




Lördag


Kvällens master på dansgolvet K-paxian

Läder- och fetischfesterna under Pride ligger som sig bör koncentrerade kring Wollmar Yxkullsgatan. Att Side Track blir förhäng för såväl läderfolket som björnarna är skrivet i sten. Några utflykter för läder och fetischfolk (hard eller soft core), oavsett identitet, kan dock årets Pridefest locka med.

TisdagOnsdag



Torsdag



Fredag





Lördag





Söndag



Runa, DJ Joakim och Steven från Australien

Visserligen är Björnarnas stora fest i Stockholm förlagd till våren, men Pride kommer inte långt efter när det gäller att se en skön samling heta män stolt exponera hår, hydda och glädje.
Förutom stambaren Side Track så är det här ni hittar björnar och björnfesterna under veckan.


Tisdag




Onsdag



Torsdag



Fredag



Lördag