Idag kan vi dessutom avslöja att RuPauls Drag Race-favoriten Detox Icunt kommer till den stora Circuit-festen på lördagen. QX börjar idag att kolla in smått och stort under Stockholm Pride under vinjetten Pridepeppen.
Så börja ladda NU!

På lördag drar du in en Circuitfest på Berns, och det är alltså en officiell Circuit-fest. Festkonceptet är jättestort i hela världen, men svensken kanske inte har stenkoll?
– Matinée Group är världens största gayfestarrangörer och har bakgrund i Spanien. De arrangerar stora festivaler och fester runt om i världen. Deras största gayfestival Circuit Festival, som i år fyller 10, hålls i Barcelona mellan 5 aug och 21 aug. Då blir det poolfester och kvällsfester som håller på till sent. Vi höll en lyckad Circuit Festival pre-party under förra årets Pride på fredagkvällen, och i år har vi bjudit tillbaka dem till avslutningskvällen på lördagen.
De kör i stora salongen på Berns med house-dj:s och dansare från Spanien. Vi har fyllt på konfettikanorerna och kolsyretuber är beställda. Vi kommer helt enkelt att maxa denna avslutningsfest på Berns. På de andra dansgolven blir det RnB, Disco, Hits/Pop och Euro/Mellomusik.

Ser man bilder från Circuit-fester kan man tror att man måste vara vrålsnygg och superfit för att komma in, men alla är väl välkomna?
– Haha, ja, lite ångest får man när man är i Barcelona på en Circuit-fest måste jag erkänna. Men här hemma är det andra bullar som gäller. Alla är välkomna och detta är ju bara en del av hela huset Berns. På de andra fyra dansgolven kommer det att bjudas på massa annat och annan musik.

Vad är det för dj:s som kommer och vad är deras specialitet?
Dj Pamela kommer att börja i stora salongen och värma upp alla house glada innan Dj Lydia från Spanien tar över och Circuit-festen sätter igång. På de andra golven kommer Marcus Ullmarker, Gretchen och Mathias Lundström bjuda in på dans. På plats kommer även våra sköna drugor Admira Thunderpussy och Madrid att underhålla alla. Håll utkik efter alla scener som är uppbyggda i huset där det när som helst under kvällen kommer att dyka upp överraskningar.

Du har nu bokat ytterligare en RuPaul-favvo till en av dina fester, Detox kommer på lördagen, vad ska hon göra och varför är hon så bra att du bjuder in henne igen?
– Jag ÄLSKAR Detox! Ska jag berätta sanningen så bjöd jag in Detox till ett av Cleanfesterna för fyra år sen och efter att festen var klar så tvingade hon mig att skriva på ett 10-års kontrakt om att hon ska vara med på alla Cleans Pride-fester framöver i Sthlm. Vi är nu inne på femte året (skrattar).  Men detta är ingen jag ångrar, Detox tillför otroligt mycket och Sverige älskar henne, så hon är alltid välkommen. I år ska hon bjuda en en specialshow så det ska bli superspännande att se. Hon syns alltså på Berns-terrassen på lördagen.

Du har ett gäng fester under veckan, hur kommer du må på måndagen tror du?
– Jag kommer att må som jag alltid mår efter en Clean Pridevecka. Fett glad att jag fått underhålla så många människor och att alla Pridefirare ligger hemma på söndagseftermiddagen och småler över allt dom fått uppleva och alla roliga människor de mött under veckan. Jag kommer självklart att vara pisstrött, men det kommer Detox och Alyssa Edwards att fixa till med lite hemmaunderhållning och vin.

Här köper du biljetter till Cleans fredags och lördagsfest!