Efter två års uppehåll är den populära Mr Gay-uttagningen tillbaka och kröningen sker under en stor fest på Stockholm Pride. Navid Kabiri & Clean Group håller som vanligt i trådarna och har kavlat upp ärmarna för en vassare Mr Gay-tävling än någonsin tidigare.
– Vi lade ned tävlingen för att förstärka varumärket och förnya koncept och allt annat kring tävlingen. Nu har vi samlat oss och är redo att kora 2017 års Mr Gay. Vi har hela Berns till vår befogenhet, det vill säga fem dansgolv på tre plan och möjlighet att ta emot tusentals gäster, berättar Navid för QX.

I år leds tävlingen av veteranen Jean-Pierre Barda tillsammans med en än så länge hemlig co-host.
– Vi har henne bokad och klar men vill hålla det hemligt än så länge, mest för att vi inte vill att folk ska ställa upp i tävlingen på grund av hennes medverkan. Vem hon och den utvalda juryn är släpper vi i våra kanaler Qruiser, QX och FB, säger Navid.

Nu söks därför såklart finalister som vill ställa upp i tävlingen och därmed ha chansen att inte bara vinna en rad fina priser, utan även få chansen att representera Sverige i Mr Gay Europe. Alla är välkomna att söka, man måste dock vara 18 år fyllda.
Skriv några rader om dig själv, skicka med en ansiktsbild samt en kroppsbild senast 20 juni. En utvald jury kommer att gå igenom alla sökande och nio finalister kommer att tas ut och presenteras på qx.se samt i QX julinummer.
– Och man behöver inte se ut som Herkules för att ställa upp, alla är välkomna att söka! meddelar Navid.

Så sök nu och ta hem kronan under Stockholm Pride!

Här söker du:

På Qruiser-sidan Mr Gay Sweden senast 20 juni.