Sommarhettan över mellersta och norra Sverige verkar ha fått fart på klubbfixarna. I Stockholm blir det andra natten i Sodom, då Andrés och Jonas bjuder in till fest i det som garanterat är Stockholms mest centralt belägna gayhak. På Paradise är det Eddie och Rabih som står på scen när det under namnet Rebound gör sin andra spelning för gaypubliken. Gissa att det kommer bli röj på golvet! På scen även Diamond Dogs och DJ listan är: Emil Hellman, stora golvet, Anders Sewerinsson i Panoramabaren och Pjotr i The Ba(s)sment.




Fredag kväll har även MumsMums kalas tillsammans med Robyn och Lojsans klubb Tutti Frutti på Strand vid Hornstull. MumsMums Petter Wallenberg förklarar sammanhanget.
– Det är sista gången Robyn och Lojsan gör Tutti Frutti och kvällen till ära bjuder de in Mums Mums för att avsluta klubbvåren som en skruvad skolavslutning. Tänk skolbal från helvetet! Vi kommer att kora ”Prom queen from hell” – så vi efterlyser alla som vill visa upp sig som skolbalsdrottningar på vår catwalk. Man, kvinna eller mittemellan spelar ingen roll! Man får tolka temat helt fritt. Sedan blir det skoldisco hela natten lång med Röyksopp, Kleerup och Dj Rokk. Kom och fucka skolan med oss!



Läderklubben SLM kör gummitema i helgen. Det är Bastille för 23:e gången! Hjälp! Under torsdagen höll lesbiska läder och fetischklubben Wish sin fest i de för tillfället specialdekorerade lokalerna med tillresta från när och fjärran. Fredag är det strikt dresscode, gummi, sleazy och entrén stängs vid midnatt. Ingen idé att försöka ringa på efter det alltså! På lördag är det Dj Marmalady som spelar skruvad Bastille-musik för de som dansar.



Sköna Momma har Lezzie Weekend där fredagens tema är Las Palomas ”Love is for free”. La Pamela och La Svetsar Palmqvist spelar såväl live som CDs. På lördag är det Dj Mammorna Jessica och Nenne som sköter musiken under temat ”We are family”.
Över torget (Nytorget alltså) är det mat och barhäng hos Roxy och i Högkvarterets källare är det klubben Virgins and Suicides fredag och på lördag ”Rocky Horror Picture Show Sing-a-Long kväll! Ta med paraplyer och risgryn!





Fredag och lördag är det sommar i Stockholm och den som inte tar en tur via Mälarpaviljongen är rent ut sagt korkad. En riktigt skön fredagskväll och lördag kan även med fördel spenderas på Strandbryggan som gayar till sig extra mycket i år inför sommarens Pride Park som ligger i närheten. Ett hett tips vid vattnet är den lilla pärlan i Sjöstan; Bistro Sjöstad! Sistnämnda inte minst för dess galet fantastiska utbud av vin och champagne!
Kombinera en sådan skön vandring med att lyssna till Stockholms Gaykör som sjunger in våren och dessutom passar på att i vårkärlekens spirande anda fira att vi sedan ett år har könsneutralt äktenskap i Sverige!






För homogays är såklart Göken med sin uteservering och grannkrogen Chakula med dit, Monarki på Norrmalm, Gamla stans Tomrik och Torget liksom Chokladkoppen, Söders Side Track och café Copacabana självklara alternativ om man vill mingla med likasinnade! Spana in GayMap för att se andra alternativ av det mer mixade slaget.



På lördag är det BjörnPub. Nallarna är extatiska efter en galet lyckad Björnweekend under Kristi Himmelsfärd. Missa inte! Missa inte heller att Posithiva Gruppen har sin bar öppet på helgerna och missa absolut inte att Zipper firar in sommaren med Dj Christer Broman, Dele Shekoni och Micke Hi lördag kväll och natt!
Och så fantastiska Leonora såklart som har Bordella Party på Camarillo medan har sin Jeannot Brutalis-klubb på F12.