I helgen är det stor Melodifestivalyra i landet då Sverige i morgon utser årets vinnare av Melodifestivalen 2017. QX har tagit reda på vart man schlagerfestar bäst den här helgen!

Fredag

Limbo
Nyöppnade Limbo får fart på fredagsnatten med fest på Fridhemsplan. Det blir dragshow med Melloinriktning med Miss Tobi och Reine. Dj:s är Makkan och Bernhard. Bernhard står för disco och härliga mashups, medan Makkan spelar för Mellopubliken, och det blir runt 75-80% MF/ESC på hans golv!

Bee Bar
Göteborgsbaren kör schlagerbar utan DJ, men mycket mycket mello. Precis som de kört under varje mellobonanzahelg. Efter Schlagerprofilernas spelning under premiärhelgen har det varit rejält melloös, knôkat med folk som både kollat TV och sedan festat.

Secret Garden
Dj Leo.B är tillbaks från sportlovet och kommer dundra på med massa Esc och Schlagermusik +  lite pop.
Selfieväggen (med utklädnadsprylar) är uppställd på rökrutan, Tok-Tom och värdinnan Ima Queen gullar alla.
Dj Willy spelar happpygaymusik inne på After.

Lördag

 

Worlds biggest Mello afterparty
Navid Kabiri
& Mr French samarbetar med Taittinger Rainbow Rosé och bjuder in till Skeppsbrokajen. Det blir uppträdanden av Mellofavoriterna Oscar Zia och Krista Siegfrids. DJ:s är DJ Erixo som BARA spelar Mellohits, Eurovisionfavoriter och andra schlagerhits. DJ Pamela, spelar house hela kvällen på den inglasade uppvärmda terrassen.

King Kong
Mariatorget kör självklart på även denna lördag. Dj:s är Makkan och Alex DuWal. Makkan kör danshits medan Alex spelar schlager & pop.

 

Tank
Begging-snubben Anton Ewald och en mycket hemlig gäst, gästar på Tank och Leo.B håller i taktpinnen denna 05.00-öppna kväll. Schlager-assistenten Miss Starshine busar till det lite extra och Tim är värd. Två dansgolv med Dj Hugo Broms på Schlager/Esc-golvet uppe och Dj Blackrat nere med Happygaymusic och svängiga hits.

Bee Bar
På lördag är det DJ Aron som håller ställningarna i Göteborg och det är MF/ESC nästan för hela slanten.

Gretas
Gaygalavinnaren fortsätter att locka folk. På lördag kör man extra mycket schlager vilket såklart innefattar Melodifestivalvinnarlåten 2017 och alla andra bidrag från i år.  Dj:s: Mia på golv 1 och Wookie på golv 2. Och givetvis öppet till 05.


WONK
Mellonight med DeeJay Jonny och Robin som värd. Räkna med en av årets största kvällar med två för en i dörren innan midnatt om ni står med på WONKs SMS-lista (anmäler er till denna gör ni på www.wonk.se under sign up senast fredag kl 22.00).

För fest på alla andra ställen, spana in på QX GAYMAP!