Av de sex finalisterna ska två bli vinnare under kryssningen och därmed bli Miss & Mr Gaynight on Galaxy 2010. Under kvällen får skeppets alla passagerare rösta på sina favoriter och dagen efter utropas vinnarna under högtidliga former. De fyra som fått minst röster kastas överbord. Nej, vi bara skoja.



Fredrik Björn
”Jag heter Fredrik Björn. Och varför jag ska bli en av de finalisterna är för att jag inte är en i mängden. Jag tycker att utsidan inte är det viktigaste i livet utan det är insidan som avgör om man vill vara med någon eller inte.”



Albin Blomkvist
”Jag vill bli Mr Gaynight on Galaxy för att jag vill visa människor att även hur mycket man är med om som person så ska man aldrig ge upp! Jag har varit med om en hel del och mår hur bra som helst idag, Tack vare mitt tänkesätt! Plus att jag älskar att underhålla och att synas! Och har även tävlat i Mr Gay Norway 2009.”



Patrik Sandlund
”Mitt namn är Patrik och jag är en arton år gammal kille som njuter av livet. Jag skulle gärna se mig som vinnare för jag tycker att det verkar vara en rolig grej och jag är inte blyg för att visa lite hud.”



Isabell
”Jag borde bli utagen för att jag är en social, rolig och cool person som älskar mina
vänner, och jag älskar gays! Jag ska åka med min bögkompis. Jag vinner aldrig något, så det vore kul att få chansen här.”



Mia Engström
”Jag är en skön pryl som försöker roa mina vänner bäste det går med olika upptåg och påhitt… Förra gaykryssningenkryssen fick jag halva dansgolvet (med bara tjejer på) att dansa topless!”



Michell Sällinen
”Jag heter Michell och är 20 år. Jag tycker att jag ska vara en av finalisterna
för att jag är mig själv till 100% . Jag föddes som kille och det skäms jag inte för att berätta.”