Festival Fatale 
För elfte året i rad samlar QX Melodifestivalsexpert Ronny Larsson de artister han tror mest på i året festival. Vilka stjärnor dyker upp i årets svartvita film noir?

Below her Mouth – ny flatklassiker?
Erika Linder är den svenska supermodellen som spelar en av huvudrollerna i Below her Mouth, om ett passionerat möte mellan två kvinnor varav den ena planerar ett bröllop med sin fästman…Filmen är aktuell under Göteborg Film Festival.

Bokaktuella Birgitta Olsson
Den liberala politikern har alltid stått på vår sida. Nu är hon aktuell med boken Duktiga flickors revansch, och QX Matilda Thorén har träffat henne.

Linus Wahlgren i drömroll som missionär
…är aktuell som en av huvudrollsinnehavarna i succémusikalen Book of Mormon på Göta Lejon i Stockholm. Vi har träffat honom för ett snack om  den älskade musikalen, familjen Wahlgren och hur han ser spå sin status som gammal bögfavorit.

Camilo Ge Bresky 
Att som bög spela en kvinnoföraktande och homofobisk krigsherre kräver sin man. Camilo gör det med den äran i Book of Mormon och vi har pratat med honom.

”Jag ville göra en karaktär jag själv skulle kunna tända på”
Martin Holmén skriver spänning om mord, våld och som utspelar sig i Stockholm. För oss berättar han om skrivandet, livet som singelpappa, och att skriva bögsexskildringar med hårdare tag.

Dessutom delar vi ut en femma i betyg till årets starkasks regnbågsfilm, pratar nya tv-programmet Superskaparna med Jonas Sandström och mycket annat!