Sångarens nya singel A Little Respect är den andra singeln från kommande fullängdaren ”Pop Galaxy” och den har nu fått en snajdig video signerad regissören Robinovich, som tidigare gjort Elin Lantos video Discoteque.
– Idén kommer från Robinovich själv. Han hade alltid velat göra en cheesy Star Wars-inspirerad grej och jag tyckte det lät som en kul grej. Även om jag undrade lite vad han hade rökt på, skrattar Magnus.
Allt filmades på två dagar och Magnus rymddräkt limmades på kroppen med en limpistol medan han agerade mot lösa robotbitar mot en sk ”green screen”.
– Det var en väldigt speciell videoinspelning och jag är otroligt nöjd med resultatet.
Vad kan du säga om Pop Galaxy-plattan?
– Det blir i alla fall en discoplatta till kan jag säga (skrattar). ”Pop Galaxy” är en riktigt Stock-Aitken & Waterman-flirt och det mesta materialet är helt nyskrivet och det är producerat av Pitchline, som gjort många av Velvets låtar. Jag har inte riktigt bestämt när den kommer, det beror lite på om det lossnar för A Little Respect. Men jag siktar i alla fall på att släppa en sommarsingel i maj också innan plattan kommer. Just nu släpps dessutom A Little respect digitalt i USA, England och en hel del andra länder också.
Vad gör du just nu?
– Jag är ute på en liten turné med Charlotte Perrelli och Molly Sandén där vi kör ABBA-låtar med en symfoniorkester. Det är väldigt kul och låter otroligt maffigt!

Dagens Fråga

Vilken är den bästa musikalen enligt dig?

  • 34%
  • 16%
  • 11%
  • 3%
  • 30%
  • 7%