När Göteborgs nya klubbarrangörer Alex Cedeno och Andreas Willman letade lokal till sin klubb Code fick de genast upp ögonen för Karisma, som på kort tid har etablerat sig som en modern och trendkänslig nattklubb i Göteborg, känd för sin genomgående känsla för service, stil och form.
– Vi kände direkt att Code hör hemma på Karisma, säger Alex Cedeno, som har inspirerats av internationella klubbar när han har planerat för hur känslan ska vara på Code:
– Det ska kännas personligt och exklusivt. Gästerna kommer att välkomnas av handplockade värdar som även kommer fungera som underhållare, levande konstverk och ögongodis. Allt enligt kvällens code, förklarar Alex.

Bakom baren ska det finnas både snyggingar och kompetens. Vinälskaren ska få lika god och kunnig service som den mer kräsna drinkprimadonnan.
– Vi har lagt mycket energi på att konceptet ska kännas igen i personalen, vilket vi genast fick gensvar för från Karisma, och vi är mycket hoppfulla inför premiären den 4 mars, säger Andreas Willman.
Musiken på Code kommer att följa kvällens code och man har satsat på ett toppmodernt ljud- och ljussystem för att även de mest kräsna öronen ska bli nöjda. På övervåningen kommer det att bjudas på pop och disco och på undervåningen kommer dansgolvet pulsera av house.
Inredningen kallar de för ”designporr”: stilren, fräsch och med en oförglömlig festatmosfär.