På initiativ av Cleans Navid Kabiri och Scandic Malmens Krizz De Light anordnar Stockholm Gay Life och dess medlemmar ”Love Me Valentine Weekend” fredag till söndag den 12-14 februari. Det blir fest överallt på restauranger, klubbar och barer, men det erbjuds inte bara party – festerna är också tänkta att hjälpa dem som är i nöd och behöver vår omtanke och kärlek. Alla arrangörer som deltar i kärlekshelgen uppmanar därför att man sms:ar ordet ”läkare” till nummer 729 90. För varje sms går 50 kronor till Läkare Utan Gränser. Nedan alla klubbar som är med under Valentine Weekend.

Zipper
På lördag på Zipper, Årets gayklubb enligt GayGalan 2010, blir det musik för alla smaker – men i lite annan ordning än vad vi är vana vid. På klubbgolvet spelar Micke Hi och JJ Stockholm house (!) för första gången, alltså ingen schlager med Edward denna lördag.

Dansgolvet intas av Anders Sewerinson som bjuder på schlager och gaypop, och på dansgolv nummer tre, ni vet, det som är Kayos Divaroom, hänger alla som vill dansa loss till svängig disco, r´n´b och annat Kayogodis levererat av Dele och Anders. Upplagt för ännu en svettig danskväll med hög puls och fulla barer på Zipper alltså – ett säkert gaykort nere på Stureplan.

Dj Steffi är den coolaste tjej jag sett i ett dj-bås.
Berns
Berns bjuder på konserter och klubb. På lördag uppträder Magnus Carlsson & The Moon Ray Quintet uppe i salongerna och Stephen Simmonds vänder skivor fram till tre.
Nere i Berns källare blir det hårdare, snuskigare och mer dekadent när 2.35:1 + GAY släpper loss lille Pjotr och Steffi i dj-båset. På plats även Makode Linde som har gjort snopptapeten i lilla baren och Miss Inga som serverar drinkar till it-bögar och andra vip-gäster.

Om klubbvärden Ulrich Bermsjö dyker upp eller inte är ännu oklart och om det kommer dansas i sand och bland palmer som utlovat enligt ”Hawaiian Tropic”-temat är även det osäkert. Att det blir svettigt fram till halv fem på söndagsmorgon kan vi däremot garantera. Och orkar du en kväll till så är det konsert även på Alla Hjärtans Dag på det givna temat ”Love Songs”, då populära JB-Quartet spelar från kl 21 på Berns Asiatiska.

Momma
Restaurang Momma kör sin välbesökta och tjejtäta Lezzie Weekend som vanligt, men denna helg med extra mycket kärlek. På fredag är det grymma dj Pamela som vänder plattor fram till kl 01 och på lördag är det schlagerquiz med Anna Herdy och Melodifestivalen. På söndag är det extraöppet för att Momma ska kunna servera sina alla hjärtans gäster en kärleksmeny och lovesongs av dj Pamela som spelar allt smör från alla världens hörn fram till kl 23.

Monarki
På söndag kan man landa på Monarki och börja Alla hjärtans dag med att äta en kärleksfull brunch. Senare på kvällen blir det music quiz á la Hjärtans och ni som sitter på Community-tables blir serverade kalla och varma rätter med smaker från Asien och/eller kaffe, desserter och frukt från buffén.