De senaste sex åren har Monday Bar haft stor nyårsfest på Münchenbryggeriet. I år flyttar de till Göta Källare, men konceptet är detsamma.
– Vi tycker att det blir skönt med en lokal som är lite mindre och mer intimt, säger Staffan Ridelberg från Monday Bar. Musikvalet ska representera det som spelats på våra kryssningar och fester under året. Vi har bokat två större dj:s till det stora dansgolvet och nio lokala dj:s till de andra två golven.

Vilken publik är välkommen?
– Alla är givetvis välkomna. Monday Bar har alltid haft en väldigt bred och openminded publik. Ska jag specificera säger jag alla klubbkids av alla kön och läggningar mellan 20-80 år.

Monday Bar satsar på bra laser och ljud

Hur ska man vara klädd?
– Dansvänligt.

Vad kommer hända under kvällen?
– Tre dansgolv med elva dj:s som spelar trance, house, progg, psy, hardstyle, hardtrance med mera.

Vad gör man på tolvslaget?
– Vi har nedräkning på tolvslaget på det stora dansgolvet där vår resident dj Amar S kör en nedräkning synkad med lasern.

Vilka internationellt stora dj:s är det som spelar?
Vast Vision från Holland och Lee Haslam från Slinky, UK. De spelar på stora golvet efter midnatt. Amar S värmer fram till dess.

Kommer det vara något uppträdande?
– Nej, men vår danspublik är väldigt rolig att titta på. Sedan har vi hyrt in en väldigt fet laser också…

Händer det något annat kul på festen?
– Man kommer kunna signa upp sig till nästa kryssning, Monday Bar Spring Break Cruise 12-14 mars, där världens just nu största dj kommer spela, Armin van Buuren.

Ni har fest på trettondagsafton också, vad händer då?
– Vi kör vår traditionella ”Trettondagstrance”, detta år på Kolingsborg. Vi har bland annat bokat Roger Shah, en tysk dj som är rankad 21 i världen just nu på DJ Mag Top 100.

Monday Bars New Years Eves Bash hålls på Göta Källare. Förköp 260 kr på C.U.M. Clubwear, Drottninggatan 71 D samt på Göta Källare. Entré i dörren: 300 kr. Ålder: 20 år (snällt). 18 år om man har förköpsbiljett.