Att Fetisch-scenen är på gång på allvar igen illustreras av att SLM Malmö äntligen fått sina egna lokaler. För att inte tala om den hemliga torsdagsbaren i Stockholm eller magiskt braiga dansklubben ФОМО. För att absolut inte missa Norrköpings Club Abzint som festade helgen som gick och såklart Dekadance och SLM-klubbarna i Stockholm och Göteborg. Säkert något glömt. Men tveklöst är fetisch-scenen tillbaks i en uppdaterad form.

Ett tecken på detta är att SLM Malmö fredag kväll bjuder till en Queer kväll. Öppet för alla inom fetisch-scenen, oavsett sexualitet eller könsidentitet. På lördag är det som ”vanligt” igen med klubb för män.

I Stockholm förbereder sig Miss Inga för fullt för att återupprepa förra årets succé med ”It’s Mother F***ing”-julbord. Julbordet som inte satsar på att vara snällt och som utlovar ett fräckt julbingo, Miss ingas vassa tunga, Mange Schmidt, Tilde Fröding och DJ’s. Partytime!

Lördag kväll är det dags för dam-fest på Nalen. FemmeQ mixar sympatisk stämning med lika sympatisk dans till legendariska Christer Broman. Länk till arrangörernas hemsida med biljettinfo hittar du i GayMap.

SLM Stockholm uppmärksammar traditionsenligt World Aids Day nu på lördag då alla entréavgifter liksom personalens hela dricks (obs SLM drivs helt av ideella krafter så man kan ju vara bussig med någon extra tia!) går till Hiv-projekt. Andreas Barth är DJ och det är inget krav på medlemskap, utan det räcker att vara snubbe och klä sig rätt!

King Kong har öppet lördag och har nu bytt det välgörande ändamålet från Movember-kampanjen till att kampanj för att ge stöd till hiv-positiva och Posithiva Gruppens arbete. Glute och Ronny spelar och Reine är värdinna. Secret Garden, Torget, Side Track och Bitter Pills liksom gaytäta Urban Deli vid Nytorget har bullat upp för att motverka vinterfrossa. Fredag natt dansas det på Candy eller Tank, lördag på Tank och KingKong och så söndag såklart på Patricia.

Stockholm i QX GayMap

I Göteborg har The G-Bar, som är en del av Gretas, storfrämmande från Amerikas Goda Stat: Kanada. Det är inte premiärminister Justin Trudeau som dragit på sig damkläder, men väl Jenna Hoops som showar med Linda Gold och årets Drag Idol Sverige, Antonina.

På finaste av fina, BeeBar, i Göteborg är det Dj Zocky som spelar på lördag kväll. I Malmö har BeeBar såklart öppet som alltid dag till natt med extra fart i salongen.  Och apropå Malmö så är det hetingen Földes som är DJ på lördag. Inte bara het förresten, Christoffer spelar dessutom dramabra. Kan ni inte vara i Malmö lördag så dra igång Soundcloud!

Göteborg i QX GayMap

Malmö i QX GayMap