Navid, varför flyttar Salvation till Kolingsborg?
– Det känns som att vi äntligen har hittat hem. Salvationfesterna kräver en stor, maffig lokal och det är precis vad Kolingsborg erbjuder.

Temat för premiären är Winter Erotica, vad innebär det? Är det som på den där festen i Eyes Wide Shut fast i snö?
– Ha ha ha! Salvation har ju gjort sig känt för sina shower med halvnakna pojkar. Och denna gång tar vi det ett steg längre. Det blir en otroligt maffig show på erotica tema och vi kommer att utnyttja Kolingsborgs fantastiska scen till fullo. Dessutom inleder Miss Nadja med en öppningsshow. Så vi har många ess i ärmarna denna kväll.



Miss Nadja…?
– Det är mitt alterego. Som gör ett one time only special performance kvällen till ära.

Oliver M är en av de dj:s som är bokade för premiärkvällen. Han är ett stort namn i dj- världen. Hur tror du att han kommer uppfattas av Stockholmspubliken?
Oliver har varit i Stockholm och spelat för oss under Pride 2008 på Salvation Münchenbryggeriet. Han tyckte svenskarna var väldigt duktiga på att parta loss, vilket är gott betyg då han har spelat på olika klubbar runt om i världen med allt från legendariske Boy George till Armand Van Helden. Oliver håller även i Matinéefesterna i London, så det kommer att bli en otrolig spelning.

Men han spelar väl house? Ska schlagerbögarna stanna hemma och titta på repriser av Melodifestivalen?
– Ha ha, glöm inte att vi har dj Sanaz, Pamela, Dr Beat och Inca på plats också! Det kommer att finnas tre olika dansgolv med schlager, disco, rnb och hits på alla golv utom Olivers, där det mycket riktigt blir house.

Du sa tidigare att ni har många ess i ärmarna, vad blir nytt i och med flytten?
– Balkongen på Kolingsborg är perfekt att mingla på och stå och spana från, därför har vi gjort om den till en VIP Lounge med speciellt inbjudna gäster.

Det brukar vara övervägande killar på Salvationfesterna, tänker ni inte göra nåt för att locka ut tjejerna?
– Det har vi redan löst! Tjejerna kommer få special treatment från och med nu. Majsan Keller är värdinna på ett av dansgolven. Och tjejerna får ett eget rum! Ett girls only Lipstick Basement där det kommer bjudas på godis under kvällen.

När blir nästa fest?
– 16 januari är bokad, därefter kör vi en lördag i månaden.