För alla de som väntat på att det bögiga superlyxmärket D-Squared2 ska öppna en ”on-line-store” så är drömmen numera verklighet. I torsdags den 9 september slog de upp portarna till sin nya butik och därmed gjordes stora delar av deras reday-to-wear-kollektion tillgängliga för shopping via nätet. Och för besökare från svenskt internet är nät-butiken automatiskt och praktiskt inställd på Sverige som leveransdestination, för en så enkel och smidig shoppingtur som möjligt.

Dean Caten och Dan Caten

Till öppnandet av sin ”on-line-store” passade tvillingparet Dean och Dan Caten dessutom på att göra en video för att fira nät-shopping-premiären. I videon, som kan ses i sin helhet på D-squared2s hemsida, kan man se tvillingparet slita kläderna av en sina favoritmodeller, unga talangen Jean Carlos, för att sedan klä honom i plagg från nät-butiken. Och som en extra flört med alla modellälskande bögar låter de dessutom den vältränade stackars modellen stå helt naken i ett par sekunder innan de börjar påklädningsprocessen, som avslutas med att Jean också får en kvinnlig dejt, lämpligt nog också hon i kläder från höst/vinterkollektion 09/10.

I D-Squared2s ”on-line-boutique” kan man köpa allt ifrån kavajer, jackor, jeans och skor till underkläder och accessoarer, med priser som börjar från 80euros för ett par briefs (ca 760kr) och 125euros (ca 1190kr) för den billigaste t-shirten. Så för den som har råd går det nu alltså att gå klädd i D-Squared2 från topp till tå…

Kolla in en förkortad version av videon här (den första versionen censurerades av YouTube på grund av för mycket naket):

Se den i sin helhet här:
dsquared2.com