Vilken succé det blev för parhästarna Staffan Lindberg och Kristian Pehrssons nya satsning ”Darkroom” på Babel i Malmö. Gästerna bara strömmade till och till sist var frågan om alla kunde komma in.

Jag tvivlade även på att gästerna skulle vara mogna för det speciella ”Darkroom” som Kristian Pehrsson aka Fröken Vega hade, med musik från Zarah Leander till Gud vet vad, som Kristian uttryckte det. Hans musik lanserades som 100% odansvänlig tantmusik men det hindrade inte gästerna att hoppa upp på borden att dansa. För att försöka förklara vilken sorts musik det var så klicka på dessa av två urval av spotify-länkar så kan ni som missade gårdagens premiär, och ni som var där ännu en gång njuta av Kristians sköna musik (Track 1 och Track 2)
Mersmak med andra ord och ”Darkroom” kommer med stor sannolikhet bli ett härligt och spännande komplement till gay-malmös övriga utbud under hösten.

För de som föredrog techno, house med mera fick sin beskärda del på det andra dansgolvet av Staffan Lindberg tillsamman med Dj Dolk och Rosa Lux som bland annat drivit Köpenhamns queerklubb Disco Volante

Sist men inte minst ska man vara i en gammal kyrka som Babel huserar i, ska man tro och inte tvivla som jag gjorde…