Förra veckan hölls Stonewalls årliga välgörenhetsmiddag på Delegates Dining Room i FN-huset i New York. Stonewall är en välgörenhetsorganisation som samlar pengar till diverse ändamål rörande hbt-personer, såsom forskningsprojekt eller politiskt arbete.

Bland annat hölls en välgörenhetsauktion. Första objektet var en roll som sig själv på ABC:s populära serie Ugly Betty, som i Sverige ses på Kanal 5.

Bögporrskådisen Michael Lucas vann den intensiva budgivningen med ett slutiltigt bud på 18 000 dollar. Han var mycket nöjd med att få medverka i en av landets mest populära produktioner, då porrskådespelare ses på med stor skepsis i USA.

– Hur kommer ABC hantera en porrstjärna i ett av sina största program? Jag är nyfiken på hur det här kommer gå. Ok, jag säger inte att mitt lilla inhopp kommer att förändra världen. Men jag hoppas att det är ett steg som tar oss (porrskådespelare) längre bort från intimiteten i folks sovrum och närmare de större scenerna. Och jag hoppas att USA tycker om att se en porrstjärna som en riktig person, inte bara som en het kropp.