Om du trodde att Armanis underklädeskampanjer inte kunde bli hetare än då David Beckham poserade i ytterst små briefs tidigare i år är det dags att tänka om. I deras kampanj för våren och sommaren 2009 är det ingen mindre är bögfavoriten och überhunkiga it-modellen Kerry Degman som axlar Beckhams modellmantel och hoppar i de minimala kalsongerna.

Kerry Degman modellade franska gaytidningen Têtu

Kerry, 21, upptäcktes ursprungligen av modellvärlden då han släppte av sin syster på hennes agentur i hemstaden Portland, men Kerry var initialt inte nämnvärt imponerad utan hoppade snabbt av modellandet för att istället satsa på en proffskarriär inom baseball.
Men efter fyra knäoperationer var han tvungen att lägga slagträet på hyllan och med ödets hjälp letade han sig tillbaka till modellbranschen. Efter ett ha skrivits in hos Major Model Management i New York och gjort omslag för bland andra gaytidningarna Têtu och Out tog hans karriär kometfart och han har nu blivit något av en ”it-modell” som gjort flertalet stora visningar och kampanjer samt fotats av storheter som Steven Klein och Bruce Weber, och nu gör Kerry alltså Armani Exchanges nya underklädeskampanj, allt innan att han ens har hunnit fylla 22.

Kerry Degman (th) utan kallingar denna gång!

Kampanjen, som kommer i flera delar, visar dels upp en ”Ménage à trois”-liknande situation där Kerry interagerar med en vacker kvinna och ytterligare en hunkig man, dels den heta underklädeskampanjen där Kerry fått äran att stå som ensam stjärna. Men som om kampanjen inte var het nog i sig, passar Armani på att släppa en liten behind-the-scenes-film där vi bland annat får se en självsäker och pose-medveten Kerry rulla runt i vattenbrynt på en sagostrand.

Kerry Degman (th) utan kallingar denna gång!

Se den sagolika filmen här:

Och skulle du inte ha fått nog av Kerry efter filmen kan du också ladda ner kampanjbilderna här:
armaniexchange.com