På fredag är klubb Mums Mums tillbaka med sina upptåg på Judy’s på Söder i Stockholm, och denna gång är det med tema brott och straff under parollen: ”alla är skyldiga”. Gästerna, som kommer att iklädas anonyma rånarluvor, designade för eventet av Martin ”Grisa” Bergström, kommer att bjudas på kriminalkabaré med Marta och Lindsy, poledansande poliser, och Sanna Bråding, som efter en avstickare till bushuset nu är tillbaka ute i det fria för att begå DJ-debut på Brottsplats Mums Mums.

Hej Sanna Bråding! På fredag är det du som spelar skivor på klubb Mums Mums på Judy’s på Söder i Stockholm. Vad kan vi förvänta oss av kvällen?
– Vi kan nog förvänta oss mycket humor med skön distans, bra musik och partysugna människor! Och jävligt mycket svarta rånarluvor!

Kriminalitet är alltså den stora trenden våren 2009, hur hakar du på den?
– Haha, ja, jag behöver nog inte göra nåt för att haka på den med mitt senaste år i bagaget. Däremot är ju det här ingen hyllning tillkriminalitet. Temat är ju ”Brott o straff” och leker ju bara med tanken, glimten i ögat. Just därför det ska bli jävligt kul att dra dit o spela lite!

Vad kommer du att spela för musik? Blir det mest ”gangsta rap”?
– Ja, folk kan nog tro det. Nej jag brukar blanda allt. Så länge det är party så har jag ingen creddighet alls. Jag kör det som folk gillar att dansa och sjunga till… Och självklart lite skön oldschool rap kan nog slinka med på ett litet hörn. Vi får se på fredag vad jag känner för…

Vad har du annars på ”G” just nu, förutom Mums Mums?
– Just nu är det lite lugnt på jobbfronten. En jävla massa bubblande och tänkande om olika projekt men inget som är satt på något sätt. Jag är fett taggad, så vi får se. Däremot planerar jag och några andra grymma brudar att spela in en kortfilm i sommar. Det är nästa projekt tror jag…