Först en inledande disclaimer: jo det är strålande sol, ja det är Valborg, men det betyder inte att man behöver bli dyngrak! Om du dricker alkohol, ta varannan vatten. Du blir lite trevligare och garanterat snyggare då. Och slutar det i sänghalmen grabbar så använd kådis!

STOCKHOLM
Stockholm Rainbow Fire är i full gång. Ikväll tänds valborgseldar på Mälarpaviljongen vid 19.30. Därefter är Valborgfesten i full gång!
Valborgseldar på Mälarpaviljongen i QX GayMap
Extraöppna klubbar ikväll är Guldrummet där edt blir ett Valborg Boyparty med Dj Markus Ullmarker och Micke Hi som spelar
Valborg Boy Party
På Kolingsborg slår sig klubbarna Paradise och Libra samman och delar upp dansgolven mellan sig. På stora golvet spelar DJ M.O.D och Anton levererar rytmer på slagverk och i Panoramabaren spelar Edward af Sillén schlager.
Paradise vs Libra i QX GayMap
Torsdag betyder även att queer-klubben Rebound har öppet. Electro och Ny Rave levereras av Katja Gustafsson och kvällen inleds av Bambi och Tove.
Rebound i QX GayMap
Side Track har som del av Stockholm Rainbow Fire ett ”supermegahomoparty”: Kom i flip-flops, Hawaii-skjorta och shorts så blir du specialbehandlad i baren.
Side Track i QX gayMap
Intakt spelar Dj Jonny ”eldiga hits” och på Torget är det Dj Fisher som ser till att det gungar i benen. Momma har öppet restaurang och bar och på Judy’s är det premiär för ”Sean-Magnus älskar man”. Smart att ta en för eller efterdrink/middag på Roxy. Göken har fullt på uteserveringen när solen gassar och party i baren därefter.
Stockholm i QX GayMap

GÖTEBORG
Valborgsfirandet i Göteborg startar på BeeBar och Gossip och fortsätter sedan på Gretas där man har extraöppet fram till 04.00.
Göteborg i QX GayMap

MALMÖ
I Malmö är det sköna partyhaket Babel som ser till att Välborgsfirandet hamnar inomhus. Klubb Kristallen har öppet och fixar en tysk Walpurgisnacht.
Klubb Kristallen i QX GayMap

UPPSALA
I Valborgsfirandets högborg Uppsala blir det såklart även en gayfest! Det är Club Orchidea som tar hand om firandet på KB där Nike spelar hits och schlagers.
Club Orchidea i QX GayMap

Som sagt. Mycket sol = stökig Valborg. Ta vara på dig!