STOCKHOLM fredag
ParadiseKolingsborg slår på stort ikväll. Som del av kvällens Dragcirkus där tantclownerna Pipa och Puta släpar upp såväl rookies som gamm-drugor på scen kommer även ”Sveriges vackraste band” Alcazar uppträda. Oj Voj, det lär blir trångt framför scen! Dessutom spelar Andreas Graveleij schlager/hits och Emil Hellman house och RnB.
Paradise i QX GayMap
Klubb Xplore i samarbete med Connection har festsatsning kommande onsdag med stort pådrag av Eurovisionsartister på scen. Även ikväll blir det party på Fleminggatan 2. Temat är Traffic Light Party och på scen står Sister Love. Djs är Inca och Christer Broman.
Xplore i QX GayMap
Galet underbart är det att Pamela är tillbaks som DJ! Ikväll spelar hon på klubben Lezzie FridayMomma. Knö dig in och gunga till en av stans absolut bästa DJs! Flatklubben välkomnar alla polare som gillar bra party!
Lezie Fridays i QX GayMap
GuldrummetAmbassadeur presenterar fredag kväll en av ”Sveriges best up & coming DJ’s” Darwin & Backwall. Deras egna krypin är torsdagsklubben Solidaritet och likt de kvällarna kommer Guldrummet garanterat att tungunga ikväll.
Guldrummet i QX GayMap
Strålande sol och nära sommartemperaturer betyder att uteserveringarna på Roxy och Göken kommer vara packade. Kom i tid! På Torget spelar Dr Beat på fredagskvällen och hos Side Track gäller mat, Djs och sköna grabbar! Bästa krogen Intakt har Dj’s efter, eller under, maten liksom till barhänget. Blackie samlar det yngre sköna gardet och på läderklubben SLM är det barkväll. Och så Mälarpaviljongen såklart som kommer ha bråda dagar med tanke på väderprognosen! Glöm för guds skull inte att det blir Hattparad den 3 maj. Leta på mormors vind så hittar ni det ni behöver!
Stockholm i QX GayMap

Lördag
Orka upp i god tid trots gårdagens galna festkväll och ta en skön långpromenad i solen! Stanna upp på Torget och deras brunch som öppnar 13. Vandrar utmed vattnet till Mälarpaviljongen och din dag är fulländad! Drick vatten!
På Intakt blir det vårfest på lördagskvällen. Vackra DJ-gudinnan Sandra Benarba sköter musiken medan det bjuds på tilltugg och bubbel i baren.

På Guldrummet är det Carolina Martin och Katarina Sparring som står för musiken och mixar progressive house med electro/trash house och några trance-slingor däremellan.
Libra har denna helg utökat ett våningsplan med klubben Post-Op. Wiktor ”The Ejaculating Bodyworker” står i dörren och ser till att de med extravagant och experimentell stil kommer in alternativt de som tar av sig (åtminstone) på överkroppen! På stora golvet spelar Marcus Ullmarker och i Panoramabaren Jonas Lindevik. PS; gå med i PostOp-klubben på Qruiser och spana in videon med Wiktor!
Libra i QX GayMap
Post Op i QX GayMap
Marie Laveau och klubben Slow Blow är det Londonbesök från disco-klubben Horse Meat Disco. Dansa loss till skönaste disco-låtarna och spana in de coola London-grabbarna!
Slow Blow i QX GayMap
På SLM spelar Jörgen Andréasson på dansgolvet. House, läder och svettiga kroppar!
SLM i QX GayMap
Som alltid: Roxy, Momma, Side Track, Torget, Göken, Mälarpaviljongen och sköna caféer på dag och kväll; Copacabana och Chokladkoppen!
Stockholm i QX GayMap

GÖTEBORG
Sista fredagen i månaden betyder att efterlängtade Queer åter arrangerar fest. Denna gång är det skottarnas snygga kläder som lyfts fram (upp?). Dj Ante the Foxx spelar. Miss Fluffy och Krizz dee Light är värdinnor, Dj Aron levererar schlager och de snygga GoGo-killarna står på bardisken!
Queer i QX GayMap
BeeBar satsar extra på fredagar sedan påsk-helgen. Denna fredag är det Dj XAVID från yttre rymden som besöker baren och på scen står Alexia och David från ”Just good enough”. Öppet på BeeBar dessutom alla andra dagar i veckan!
BeeBar fredagar i QX GayMap
BeeBar i QX GayMap
Gossip fredag och lördag med knökat och högstämning liksom hos Göteborgs mesta Gaydisco Gretas, öppet fredag såväl som lördag.
Göteborg i QX GayMap

MALMÖ/LUND
Lördag kväll är det stökbök i såväl Lund som Malmö. I Lund hålls feministisk festival med klubben Don’t be quiet, start a riot. DragonKings står på scen liksom Strula med Siri, Tikkle Me, Tiina Rosenberg, Beauty and the Beat, Maud Lindström och Vicious Irene. Dj Shag och Viktoria fixar dansmusik. Festivalen pågår hela dagen fram till 02.00.
Don’t be quiet, start a riot i QX GayMap
Lund i QX GayMap
I Malmö är det stort utbud för festsugna! SLM Malmö firar 20 år och har sin dansklubb S.U.B. på fredag med entrén öppen 22-midnatt. På lördag fortsätter firandet med gäster från hela Norden och det blir show.
S.U.B i Qx GayMap
SLM 20års-fest i QX GayMap
Chokladfabriken har på fredag Lena Quist Fashion show med sin nya kollektion Lowita. Rock ‘n’ roll och dekadens utlovas.
Len Quist i QX GayMap.
Babel-klubben The Bash gästas av berlinska Boys Noize. Dj är dessutom klubbfixaren själv Staffan Lindberg, Radio Sidekick & Jonas from Falun liksom Oscar Villata.
The Bash i QX GayMap
På lördag gästas Wonk av Londonklubbkonceptet Salvation. Influgen DJ är Gonzalo och pop/schlager sköts av DeeJay Jonny.
Wonk i QX GayMap

LANDET RUNT
Borås har som alla lördagar den minst sagt sköna RFSL-avdelningens fest på Magasinet. I Kristianstad är det som alla fredagar pub på Heaven. Linköping har fest på Club Joy. I Örebro är det premiär för Wish – en klubb för öppensinnade människor och i Östersund har RFSL klubb AlexisTwain.
Lnadet Runt 24 och 25 april 2009 i QX gayMap/a>