Den historiska duon var en del av underklädesmärkets återvändande Victorias Secret Fashion Show-visning där supermodeller som Tyra Banks, Kate Moss och Gigi Hadid intog catwalken tillsammans med artister som Cher och Tyla.

Visningen var en återgång till den tidigare så populära årliga visningen där massa supermodeller intog catwalken med stora änglavingar. Modellernas alltför likriktade utseenden kritiserades dock alltmer och för ett par år sedan tog VS en paus i att anordna visningarna.

Dessutom fick företaget massiv dålig publicitet efter en intervju i Vogue 2018 då Victoria Secrets dåvarande marknadschef Ed Razek sa att transkvinnor inte skulle vara en del av företagets modevisningar.
– Varför inte? För att våra visningar är en fantasi.
Han bad senare om ursäkt och fick lämna sin position.

Men nu har Victorias Secret alltså kommit på bättre tankar gällande inkludering, och modellerna som intog catwalken var av alla åldrar, identiteter, former och färger.

På Instagram haglade hyllningarna in på Consanis konto och kändisar som Marc Jacobs och Laverne Cox plus Drag Race-stjärnorna Kerri Colby, Sasha Colby Gottmik och Violet Chachki kommenterade hyllande med ord som ”välförtjänt”, ”kärlek” och ”ikoniskt”.

Valentina Sampaio har tidigare varit officiell modell för Victorias Secret, men aldrig gått en av företagets visningar. För ett år sedan prydde hon även Sports Illustrateds ikoniska baddräktsnummer.